Monday, September 27, 2021

Traian Băsescu îl toacă pe Ponta pe tema bugetului

Must Read

Deși legea spune că Guvernul trebuie ca în fiecare an, cel târziu pe 15 noiembrie, să prezinte un proiect de buget, Victor Ponta nu a făcut asta. Președintele Traian Băsescu îl trage la răspundere pe premierul plecat în concediu după ce a pierdut alegerile prezidențiale. Băsescu a făcut apel și la Gabriel Oprea, cel care-i ține locul lui Ponta în fruntea Executivului.

”Faptul ca premierul nu e in Bucuresti nu e o scuza, ministerele pot pune la dispozitia publicului macar proiectul de buget.

Cer in mod expres ca guvernul sa fie in masura ca in cel mai scurt timp sa prezinte proiectul, cu atat mai mult cu cat in spatiul public sunt discutii extrem de consistente legate de cresterea, scaderea taxelor, nimeni nu stie ce se intampla, alocari pentru investitii, proiecte de mediu, culturale.

Firmele nu isi pot proiecta anul 2015 fara o imagine a bugetului si a Codului fiscal.

- Advertisement -

Dincolo de prioritatile pe care Parlamentul le-a exercitat in aceste zile, prioritatea majora pentru Romania e un proiect de buget.

Firmele, cetatenii nu stiu cum sa-si proiecteze anul 2015 in lipsa bugetului si a informatiei daca vor creste sau nu taxele.

Fac apel inclusiv la vicepremierul Oprea, care gestioneaza problemele curente acum, la accelerarea proiectului de buget si la punerea cat mai rapida in dezbatere.”, a spus Băsescu.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Cea mai uşoară reţetă de zacuscă pentru sezonul rece. Zacusca de ardei capia este delicioasă

Spre deosebire de zacusca pe care o prepari an de an, în mod tradiţional, zacusca de ardei capia are...
- Advertisement -

More Articles Like This