Thursday, March 28, 2024

Black Friday 2014. Ce magazine ONLINE cu produse la prețuri REDUSE livrează și în România

Must Read

În străinătate, Black Friday începe oficial vineri, pe 28 noiembrie, şi se desfășoară și în timpul weekendului. O serie de magazine online onorează și comenzile din România.

elebrul lanț de magazine Macy’s, din SUA, va avea reduceri de Black Friday la haine, mobilă şi decoraţiuni, iar printre țările unde livrările sunt gratuite se numără și România.

John Lewis, retailerul a cărui reclame de Crăciun au fost mereu cele mai vizionate pe Internet, nu a oferit prea multe detalii despre promoțiile de Black Friday, dar produsele la prețuri promoționale vor putea fi comandate și din România. Taxa de livrare este de 7,5 lire sterline, iar comenzile vor fi onorate într-un interval de 6-8 zile.

Clienții români vor putea beneficia și de reducerile de Black Friday oferite de retailerul Sears, care livrează şi în România.

- Advertisement -

Cei care doresc să cumpere produsele la prețuri promoționale vândute de Amazon cu ocazia Black Friday, le pot comanda pe una dintre variantele amazon.co.uk, amazon.com sau amazon.at.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x