Wednesday, December 8, 2021

BLACK FRIDAY în străinătate: Magazine online cu REDUCERI care livrează şi în România

Must Read

Black Friday începe oficial în străinătate pe 28 noiembrie şi continuă în weekend, în timp ce alte magazine oferă reduceri substanţiale cu câteva zile înainte. Printre acestea se numără mai multe site-uri care livrează şi în România.

Macy’s, de exemplu, celebrul lanţ de magazine din Statele Unite dedicat celor cu venituri medii, pregăteşte reduceri la haine, mobilă şi decoraţiuni pentru vineri, 28 noiembrie. În plus, printre ţările în care livrează gratuit figurează şi România.

John Lewis, retailerul din spatele celor mai viralizate reclame de Crăciun, nu a făcut publice detalii despre promoţiile pregătite pentru Black Friday. Magazinul va oferi 100 de promoţii online şi în magazine, dintre care cele mai multe vor fi la departamentele de tehnologie şi electrice. Retailerul livrează şi în România, pentru o taxă de 7,5 lire sterline (aproximativ 50 de lei), şi o perioadă de livrare de 6-8 zile.

Şi retailerul Sears oferă reduceri de Black Friday şi livrează şi în România.

- Advertisement -

Pentru cei pasionaşi de fotografie, Adorama si BHphotovideo au toate produsele posibile şi le aduc şi în România. Ambele au deja preţuri foarte mici.

FragranceX.com Large Banner

BLACK FRIDAY SALE: 2014  EXTRA 20% OFF SALE ITEMS

Jesse Tron, reprezentantul unei asociatii de comercianti:

Şi Amazon are deja mai multe produse disponibile pentru Black Friday, dar pentru a primi cumpărăturile în România, trebuie să comandaţi pe Amazon.co.uk sau pe varianta germană Amazon.de şi americană Amazon.com, unde opţiunile de livrare sunt şi mai bune. Există şi ebay.de şi ebay.at.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

MedLife deschide cea mai mare clinică medicală din Sibiu în urma unei investiții de peste 2,5 milioane de euro

MedLife, cel mai mare sistem medical privat din România, continuă planurile de extindere și inaugurează o nouă unitate medicală...
- Advertisement -

More Articles Like This