Monday, July 26, 2021

Black Friday pentru vacanțe. 1 EURO, cel mai mic preț pentru un bilet de avion

Must Read

Astăzi, al doilea Black Friday la români, agențiile de turism anunță reduceri la pachetele pentru Revelion, sejururi pentru sezonul estival 2015, city break-uri și excursii de shopping. Mai mult, prețul unui bilet de avion poate să scadă până la un euro.

La Happy Tour Group, turiștii care vor rezerva pachetele vinerea aceasta vor beneficia de discount-uri de câteva zeci de euro pentru destinații precum Cipru, Roma, Paris, Istanbul (pachete cu 20 de euro mai mici), aproape o sută de euro în cazul unor sejururi în Lisabona sau Dubai (reducerile se aplică inclusiv pentru ofertele de Revelion), respectiv de 479 de euro pentru sejururile în Maldive de Revelion.

Astfel, în Vinerea Neagră vor putea fi achiziționate vacanțe în Europa, la prețuri pornind de la 252 de euro (pachet de Crăciun la Viena) sau 316 euro (Creta – sejur pentru vara 2015). Discounturile se aplică și pe sejururile în Emiratele Arabe, tarifele pentru Dubai pornind de la 540 de euro.

”Le-am pregătit celor care sunt în căutare de vacanțe la prețuri accesibile cele mai bune oferte. Ne așteptăm să avem un plus de rezervări față de o zi obișnuită a acestei perioade, mai ales și datorită faptului că acest instrument de marketing, denumit Black Friday, este foarte bine primit de către public”, spune Mădălin Mancilă, director de marketing Happy Tour Group.Cel mai ieftin pachet ce poate fi achiziționat de Black Friday costă 252 de euro, fiind vorba de un city break în Viena, în luna decembrie. Tariful include trei nopți nopți de cazare la un hotel de patru stele, mic dejun și bilet de avion. Cel mai scump pachet căruia i se aplică discount-ul de Black Friday este sejurul de Revelion în Maldive. Tariful vacanței este de 3.426 de euro (de la 3.905 euro) și include biletele de avion, șase nopți de cazare la un hotel de cinci stele, serviciu de masă, cina de Revelion, asistența juridică și transferurile.

- Advertisement -

O altă agenție de turism, Christian Tour, anunță reduceri de 80% la pachetele de vacanță pentru sezonul estival 2015 și 1 euro biletul de avion pentru copii în Antalya, Rodos și Creta. Oferta este valabilă între 28 noiembrie și 2 decembrie. În plus, la sejururile de iarnă reducerile ajung la 50%.

”Am pregătit 50% reducere la transport pentru vacanțe achiziționate în insulele grecești: Zakynthos, Skiathos, Corfu. Pentru Antalya, Rodos, Creta adulții plătesc pentru copii 1 euro biletul de avion + taxe aeroport”, spun reprezentanții agenției.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Economia europeană ar trebui să atingă nivelul de dinaintea pandemiei la începutul anului 2022

Economia europeană dă semne de redresare puternică, Banca Centrală Europeană (BCE) estimând că este pe cale să revină la...
- Advertisement -

More Articles Like This