Friday, March 29, 2024

Ioan Rus alege reprezetanții MINISTERULUI în AGA de la TAROM, CFR, METROREX

Must Read

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, va stabili în această săptămână reprezentanţii instituţiei în Adunările Generală ale Acţionarilor (AGA) la companiile din subordine, iar în următoarele săptămâni vor fi numiţi membrii Consiliilor de Administraţie (CA) şi managerii executivi, scrie Mediafax.

“În acest moment, urmărim cu foarte mare atenţie, lună de lună, rezultatele economico-financiare – au rezultate pozitive faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Asta nu înseamnă că sunt mulţumit de management, pentru că dacă ai avut 1.000 de lei pierdere, şi acum ai numai 200 lei, ea tot pierdere se numeşte. Se diminuează pierderile, scad costurile, este în regulă, însă ritmul în care se întâmplă acest lucru cu siguranţă poate fi îmbunătăţit”, a declarat ministrul Transporturilor într-o conferinţă de presă.

El a arătat că situaţia va continua să se îmbunătăţească atât prin implicarea ministerului, cât şi prin numirea de manageri privaţi la o serie de companii din subordinea instituţiei.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x