Tuesday, March 19, 2024

Ion Tiriac se retrage din sport

Must Read

Ion Țiriac a anunțat că se retrage din sport la doar câteva zile de după ce a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universității Naționale de Educație Fizică și Sport.

Omul de afaceri a luat decizia de a se retrage din sport deoarece nu mai are timpul necesar pentru a se dedica în totalitate. “Perioada mea de sport e terminată. M-am născut, trăiesc, o să mor în sport, dar nu mai am timpul să-mi dedic 24 de ore sportului. Acum 30 de ani, la 5 dimineața, puneam mochetă. Am pus până la 100 de mii de metri pătrați de mochetă pentru un turneu de șapte zile”, a declarat Țiriac într-un interviu.

Fostul tenismen a menționat că are deja oameni pregătiți care să continue munca pe care a început-o în urmă cu câteva decenii. “Oamenii ăștia au învățat multe în 20-30 de ani, evenimentele pe care le facem sunt deosebite, sunt evenimente sociale”, a mai declarat Țiriac.

Ajuns la vârsta de 75 de ani, Țiriac are o implicare bogată în tenis, fiind proprietarul turneelor de la Madrid , București și Geneva. Fost tenismen, Țiriac s-a remarcat mai mult în lumea sportului alb ca antrenor și manager pentru jucători importanți precum Ilie Năstase, Boris Becker, Mary Joe Fernandez, Goran Ivanisevici și Marat Safin.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x