Friday, March 29, 2024

Prețuri greșite la produse resigilate: eMAG va onora toate comenzile pentru 730 de produse resigilate listate cu preț redus

Must Read

eMAG, cel mai mare retailer online din regiune, a înregistrat duminică, 23 noiembrie, în intervalul 20.30-22.59, o eroare la încărcarea prețurilor pentru anumite produse resigilate. Eroarea a determinat prețuri de vânzare cuprinse între 1 leu și 8 lei pentru o gamă largă de produse.

De exemplu, un telefon Samsung Galaxy S4 a putut fi cumpărat la prețul de 1 leu, redus de la 1.449 lei, un televizor LED Smart TV 3D Philips, 117 cm, Full HD a fost redus de la 4.246 de lei la 3 lei, Ultrabook Dell Studio XPS Duo 12 a fost redus de la 4.796 de lei la 3 lei.

„Satisfacția clientului este foarte importantă pentru noi și vom onora absolut toate comenzile, iar produsele vor fi expediate rapid”, declară Iulian Stanciu, directorul general eMAG.

Valoarea totală a reducerilor greșite este de 1.157.200 de lei. Cea mai mare reducere, de 11.190 lei, a fost aplicată unui echipament de rețea, un switch Cisco Catalyst 2960, care a putut fi cumpărat la prețul de 8 lei față de prețul de listă de 11.190 lei. În intervalul în care produsele au fost listate cu prețurile greșite, de la 20.30-22.59, au fost comandate, în total, 730 de produse.

Click aici pentru a accesa magazinul online!

2014

eMAG a vândut produse la 1 leu din greşeală. Comenzile vor fi onorate. „Satisfacția clientului este foarte importantă pentru noi și vom onora absolut toate comenzile, iar produsele vor fi expediate rapid”, declară Iulian Stanciu, directorul general eMAG.

- Advertisement -

2013

Campanie de Marketing oficiala intitulata “Pret gresit”. Reducerile erau catalogate ca “pret gresit”.

2012

Campanie de Marketing “Ooops! Pret gresit!”. Reducerile erau catalogate ca “pret gresit”.

2011

Campanie de Marketing “Iar am gresit preturile! Profitati pana le corectam!” Reducerile erau catalogate ca “pret gresit”.

2010

eMag a vândut din greseală sute de televizoare şi laptopuri cu sub 200 de lei. “Probabil ca multi se vor grabi sa eticheteze ca o pierdere nota de plata a acestei erori tehnice, dar noi o vom contabiliza ca o investitie, ce-i drept putin mai atipica, in increderea celor care ne trec pragul zi de zi. Pe termen lung, greselile sunt inevitabile atat din partea oamenilor cat si a masinilor dar ne ofera ocazii neprogramate de a arata cum intelegem sa rezolvam situatiile mai putin obisnuite”, a adaugat Apostolescu.

2008

Reprezentantii magazinului online eMag au anulat comenzile plasate ieri de utilizatorii care au speculat aparitia, timp de 4 ore, a unui produs la vanzare cu un pret de 10 ori mai mic decat cel real. Contactati de DailyBusiness, oficialii companiei nu au oferit nici o explicatie.

2007

eMAG are probleme asemănătoare cu preturile, dar nu onorează comenzile şi nici nu oferă beneficii clienţilor.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x