Thursday, March 28, 2024

Semnul RAU care i-a îngrozit pe credinciosi. Mostenirea lasata de Arsenie Boca a “SECAT”

Must Read

Semn rău pentru credincioşii din toată ţara. Izvorul părintelui Arsenie Boca, de la Sâmbăta de Sus, din Făgăraş, locul de reculegere a zecilor de mii de credincioşi, a secat. Localnicii pun acest lucru pe seama păcatelor pe care oamenii le fac tot mai des, dar mai cred că este şi un avertisment pentru toţi românii.

La aproximativ un kilometru de Mănăstirea Brâncoveanu din Sâmbăta de Sus, la poalele munţilor Făgăraş, se află izvorul binecuvântat de părintele Arsenie Boca. Cel supranumit Sfântul Ardealului obişnuia să stea de vorbă cu oamenii la locul numit “La izvor” şi să spovedească sau să-i sfătuiască pe cei care veneau în număr covârşitor din satele învecinate.

Părintele a vieţuit în Mănăstirea Brâncoveanu între anii 1940-1948, iar cei care l-au cunoscut spun că avea darul de a face minuni. În timp, izvorul a devenit loc de pelerinaj, mii de credincioşi venind aici anual pentru a lua apă în sticle, damigene şi chiar în butoaie, convinşi că apa este tămăduitoare.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x