Thursday, August 11, 2022

Soluția de jailbreak pentru iOS 8.1 ajunge online. Aceasta e lista dispozitivelor compatibile

Must Read
La câteva săptămâni după ce am aflat primele detalii legate de un jailbreak pentru iOS 8, Pangu pentru iOS 8.1 a fost făcut public şi poate fi experimentat. După ce timp de câţiva ani de zile toate informaţiile legate de o metodă de jailbreak veneau de la un grup de hackeri cu numele de iPhone Dev Team, în ultima perioadă toate informaţiile de acest tip au provenit din China. O echipă cu numele de Pangu se pare că este din ce în ce mai creativă când vine vorba de metode de jailbreak pentru iOS, mai ales pentru iOS 8.1.

ios-8.1-jailbreak-update_thumb

Iniţial a fost vorba de un jailbreak dedicat dezvoltatorilor de iOS, deoarece nu includea Cyidia. Acea versiune se pare că a fost mai mult decât utilă pentru creatorii de aplicaţii, motiv pentru care o nouă variantă a aceluiaşi jaibreak, mult mai prietenoasă şi uşor de folosit, a fost făcută publică pe pagina web a grupului en.pangu.io. Aceasta din urmă include Cydia, o alternativă neoficială la magazinul de aplicaţii Apple în care sunt disponibile foarte multe aplicaţii, teme şi unelte care nu au fost și nu ar fi aprobate de către gigantul din Cupertino pentru a fi prezente în App Store.

Noul Pangu este un jaibreak untethered pentru iOS 8 şi iOS 8.1 ce suportă toate dispozitivele Apple ce pot rula aceste versiuni. Lista include iPod Touch 5G, iPhone 4S sau mai nou, iPad mini sau mai nou, iPad 2 sau mai nou. Noul jailbreak ar trebui să rezolve şi o problemă de încălzire intermitentă pe care au experimentat-o posesorii de dispozitive Apple după ce au făcut tranziţia la iOS 8. Momentan este disponibil doar pentru Windows, deci utilizatorii de Mac OS X vor trebui să mai aştepte. În teorie, jailbreak-ul vă poate afecta validitatea garanţiei. Din fericire, fiind un artificiu software, este foarte uşor să scăpaţi de jailbreak, nu trebuie decât să vă restauraţi telefonul sau tableta la parametri din fabrică.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Muniție românească trimisă în Ucraina. Primele imagini cu obuzele de 122 mm fabricate de Romarm în 2022 VIDEO

O înregistrare video apărută pe rețelele de socializare arată că soldații ucraineni au primit obuze fabricate în România de...
- Advertisement -

More Articles Like This