Friday, April 19, 2024

Zodii predispuse sa insele de Craciun si Revelion. Pe cine sa stai cu ochii in timpul Sarbatorilor de Iarna

Must Read

Astologii avertizeaza faptul ca fiecare nativ al zodiacului are o oarecare predispozitie de a insela. Insa, i n perioada Sarbatorilor de Iarna, de Craciun si de Revelion, cu ocazia petrecerilor numeroase, sansele ca unii dintre nativii zodiacului sa ajunga sa-si insele partenerul cresc exponential.

Asadar, iata care sunt zodiile predispuse sa insele de Craciun si de Revelion si pe cine trebuie sa stai cu ochii

BERBEC

Berbecii nu au predispozitie foarte mare de a insela in preajma Craciunului sau Revelionului, pentru ei Sarbatorile de Iarna fiind cat se poate de importante si respectand foarte mult starea “calda” a familiei. Asa ca gandurile de a fi infideli sunt departe de ei.

- Advertisement -

TAUR

Nici Taurii nu au foarte mare predispozitie de a insela de Craciun sau Revelion, preferand sa-si petreaca Sarbatorile de Iarna pentru a-si regasi echilibrul, in compania prietenilor apropiati.

GEMENI

Gemenii pe de alta parte sunt pusi in preajma Sarbatorilor de Iarna foarte des in fata tentatiei. Insa, in ciuda faptului ca le place sa flirteze si ca sunt prezenti la mai toate petrecerile de sezon, sansele sa calce stramb sunt foarte mici.

RAC

Racii pe de alta parte parca abia asteapta Craciunul si Revelionul si petrecerile care vin odata cu Sarbatorile de Iarna pentru a gasi noi “tinte” amoroase. Pentru nativii acestei zodii sunt prevazute evenimente furtunoase din punct de vedere amoros.

LEU

Leii pe de alta parte prefera sa petreaca Sarbatorile de Iarna facand introspectie si gandindu-se in sanul familiei la ce anume ar trebui sa schimbesau sa perfectioneze la ei insisi pentru noul an. Asa ca nu au chef si nici timp sa se gandeasca la infidelitati.

FECIOARA

Fecioarele sunt mai mereu in cumpana amoroasa cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, lucru care-i face pe nativii acestei zodii sa fie foarte deschisi la experimentare amoroasa, chiar daca sunt cuplati.

BALANTA

Nativii din Balanta au sanse foarte mari sa cada prada farmecelor sexului opus, mai ales de Revelion. Pe fondul exceselor, nu se gandesc deseori la ceea ce fac si ajung sa fie infideli partenerilor.

SCORPION

Scorpionii pe de alta parte, in cuda faptului da de fel sunt cat se poate de activati de “vrajile” sexului opus, reusesc tocmai de Craciun si de Revelion sa se tina in frau. Surprinzator pentru ei, prefera compania persoanei iubite cu ocazia Sarbatorilor de Iarna.

SAGETATOR

Sagetatorii insa isi dau frau liber atat de Craciun cat si de Revelion. Astfel, se lasa agatati sau agatate de cat mai multi parteneri cu care ar putea sa ajunga in pat, fara a avea scrupule.

CAPRICORN

La fel procedeaza si Capricornii, avand in vedere ca, de obicei, de Craciun si de Revelion se trezesc in situatii neclare din punct de vedere amoros. Asa ca incearca sa isi confirme ca inca mai sunt “pe piata” iar sansele de ainsela cresc mult.

VARSATOR

Varsatorii pe de alta parte, iubesc sa petreaca Revelionul si Craciunul alaturi de persoana iubita si de familie. Nici in ruptul capului nu s-ar gandi ca in preajma Sarbatorilor de Iarna sa faca vreun pas gresit din punct de vedere amoros si sa insele, oricat de mare ar fi tentatia.

PESTI

Si Pestii sunt cat se poate familisiti in preajma Sarbatorilor de Iarna, insa cu greu se abtin sa nu cada prada tentatiei, daca este destul de mare, mai ales de Revelion. Sun sanse destul mari sa calce stramb daca nu sunt tinuti sub observatie in timpul petrecerilor. Insa, de Craciun, vor petrece linistiti alaturi de familie.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x