Saturday, June 15, 2024

6 concurenti, 3 probe dure si o semifinala MasterChef de top. Azi, de la 20:30, la ProTV

Must Read

Emotiile ating cote maxime pentru concurentii MasterChef. Odette, Andreea, Patricia, Tudor, Ciprian si Lambrino sunt cei 6 semifinalisti care vor fi nevoiti sa dea dovada de mult talent culinar pentru a ajunge in marea finala, de care ii despart 3 probe.

Doar cei care vor da dovada de caracter, nervi tari si creativitate vor reusi sa intre in lupta pentru titlul MasterChef si premiul de 50.000 de euro.

Cele 3 probe din semifinala vor avea legatura intre ele. Chefii vor alege 3 perechi de cate 2 pentru o lupta 1 la 1. Dupa fiecare proba, concurentii vor primi note de la 1 la 10, iar la final, cei care vor obtine cel mai mare punctaj, vor merge mai departe. Pentru prima proba, fiecare concurent va trebui sa aleaga cate un preparat demn de MasterChef pentru oponentul sau, iar ingredientele alese sa nu depaseasca 100 lei. Cei 6 ramasi in competitie vor merge la supermarket de unde isi vor procura singuri cele necesare.

Cea de-a doua proba se va dovedi a fi una la fel de dura, deoarece concurentii se vor reintalni cu propriile greseli si vor fi nevoiti sa demonstreze ca au invatat din ele. Trebuie sa gateasca preparate care le-au dat batai de cap pe parcursul concursului sau i-au adus in coada clasamentului, insa toti vor demonstra ca au ajuns la un alt nivel si ca au invatat multe pana in momentul de fata.

- Advertisement -

Cei mai buni dintre cei mai buni vor fi in fata chefilor si au ocazia sa straluceasca. La proba a treia vor putea gati orice preparat, de la fel principal, la desert. Important este ca acesta sa fie demn de MasterChef si sa le puna in valoare calitatile culinare.

Va fi o lupta pentru totul sau nimic la finalul careia doar 3 dintre ei vor iesi invingatori si vor merge in marea finala de marti. Cine sunt finalistii si ce surprize le sunt pregatite, doar astazi in semifinala MasterChef, de la 20:30.

MasterChef – Prinde gustul competitiei, la PRO TV!

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Macron anunţă dizolvarea parlamentului, după victoria extremiștilor de dreapta

Preşedintele Emmanuel Macron a anunţat duminică seară dizolvarea Adunării Naţionale (parlamentul francez), în urma înfrângerii suferite de alianţa de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x