Friday, March 29, 2024

Animal Print: senzatia sezonului toamna-iarna 2014

Must Read
Exista unele elemente in moda care nu isi pierd niciodata farmecul, si revin mereu in voga, mai impresionante, mai frumoase si reinventate in asa fel incat sa avantajeze femeia moderna. Mania animal-print a cuprins sezonul de toamna-iarna al anului 2014, marii designeri vestimentari surprinzandu-ne placut cu modele articole vestimentare diverse, de la rochii, bluze, si pana la jachete animal-print care mai de care mai indraznete si mai impresionante. Daca iti doresti ca in aceasta iarna sa fii in pas cu moda si sa te faci remarcata prin atitudine, asigura-te ca nu iti lipseste din garderoba o jacheta animal print!

Magazine recomandate de catre noi:
Readytowear.ro ; Stylicious.ro ; FashionAgenda.ro ; StoreFashion.ro ; Matar.ro ; Boutique Mall ; Laredoute.ro ; MissGrey.ro

Fie ca ne gandim la animal-print ca la un simbol pentru ideea de jungla urbana, care a luat amploare odata cu dezvoltarea fara precedent a societatilor urbane, sau ca la o definitie a femeii moderne, independente, active si senzuale, efectul ramane unul wow. Vedetele de la Hollywood sunt pur si simplu indragostite de piesele vestimentare animal-print, pe care le poarta la orice ocazie. De ce sa nu profiti si tu de asta? Daca animal-print-ul te fascineaza, trebuie sa stii ca nu il poti purta oricum.

Fiind unul dintre cele mai pretentioase si pretioase imprimeuri, este interzis sa il porti in alte combinatii de culori decat cele acceptate si recomandate de marii creatori de moda de pe scena internationala: alb, negru, gri sau auriu. In plus, atitudinea este un element cheie al efectului pe care acest tip de imprimeu il are. O femeie care care poarta animal-print va fi intotdeauna caracterizata ca independenta, moderna, seducatoare si activa, asa ca e necesar sa demonstrezi asta si prin comportament.

jacheta-animal-print

Iarna aceasta, fii in pas cu tendintele si asigura-te ca din garderoba nu iti lipseste cel putin o piesa animal-print. Daca esti suficient de curajoasa incat sa te remarci printr-o atitudine indrazneata si plina de farmec, opteza pentru jacheta animal print Tiger pe care ti-am pregatit-o cu drag in atelierul propriu.

Jacheta de blanita este confectionata in asa fel incat sa flateze orice tip de silueta: cordonul lat din piele ecologica, ce se leaga intr-o fundita jucausa in fata, atrage atentia asupra siluetei tale si iti evidentiaza talia. Imprimeul tigru transforma jacheta de blana animal-print intr-o tinuta sofisticata si indrazneata simultan, foarte versatila, pe care o poti purta atat la ocazii, cat si in viata de zi cu zi, cu conditia sa nu iesi din gama cromatica pe care deja am mentionat-o.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x