Friday, March 29, 2024

BREAKING NEWS! Cristi Chivu la Viitorul lui Hagi!

Must Read

Intreaga familie Chivu, Cristi cu Adelina si cele 2 fete, a fost prezenta astazi in platoul emisiunii La Maruta de la ProTV.

Fostul capitan al nationalei a discutat despre mandria de a fi roman, despre faptul ca locuieste in Romania si nu doreste sa se mute in alta tara. Deasemenea el a dezvaluit faptul ca isi petrece vacantele la munte si la mare in tara.

In urma cu o saptamana, Cristi Chivu a avut o intalnire cu Gheorghe Hagi, patronul echipei FC Viitorul . Desi au circulat multe zvonuri despre subiectul intalnirii, se pare ca fostul fotbalist al lui Inter Milano a primit propunerea de a se alatura echipei.

Cristi a tinut sa precizeze faptul ca a raspuns pozitiv ofertei si se va prezenta in aceasta saptamana la antrenamentele echipei Viitorul. Acesta a declarat ca nu va mai juca fotbal niciodata, din cauza accidentarii de la picior, dar ca ii este foarte dor de terenul de fotbal.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x