Friday, March 29, 2024

Cele mai interesante filme din 2015

Must Read

Începutul fiecărui an aduce de fiecare dată vești noi. Este perioada în care ne facem rezoluțiile, evaluăm ce a mers bine și ce a mers prost în ultimul an și ne stabilim obiectivele de îndeplinit. În loc de dorințe și obiective însă, pentru cinefili, lista de filme 2015 cuprinde ceva mai palpitant: noile apariții ale următorului an.

Hollywood-ul vrea să se ridice la înălțimea așteptărilor și în anul care vine. Vom asista la continuarea unora din seriile noastre preferate. Terminator: Genysis îl aduce din nou pe Arnold Schwarzenegger în unul din rolurile care l-au consacrat. Un alt an, un alt film Fast&Furious. Seria continuă în 2015 cu Furious 7, care reia firul acțiunii după întâmplările din The Fast and the Furious: Tokyo Drift. Tom Cruise își reia rolul în seria Mission: Impossible, de data aceasta în a 5a parte a seriei. Profitând de succesul Avengers din ultimii ani, în 2015 va fi lansat filmul Avengers: Age of Ultron. Producătorii Taken au decis să încheie seria cu un al treilea film, Tak3n.

Oricât de populare ar fi aceste filme, cele mai mare cozi se vor forma la Star Wars, care continuă cu episodul 7. Un al patrulea film Jurassic Park, așteptat de mult de fani, va ajunge în cinematografe în următorul an. O altă alegere populară se anunță a fi Hunger Games: Mockingjay – partea a II-a. Numai în primul week-end, prima parte a filmului a reușit să strângă peste 150 de milioane de dolari.

Anul acesta va fi bun și pentru amatorii de filme horror. Woman in Black revine cu o nouă parte: Angel of Death. Din moment ce primele 2 filme au fost un succes, Insidious va continua cu un nou capitol. Multe filme au fost făcute după cele întâmplate la Amityville, anul acesta aducând o nouă producție cinematografică pe această temă: Amityville: The Awakening. O versiune modernă a filmului Poltergeist a trezit curiozitatea fanilor. O alegere la fel de curioasă pentru un film horror o reprezintă selectarea cântăreței Jennifer Lopez într-un rol principal, în filmul The Boy Next Door. Paranormal Activity își continuă povestea și în acest an, cu un al șaselea episod. O adaptare interesantă a poveștilor lui R.L.Stine va apărea în 2015, sub numele seriei care l-a făcut celebru: Goosebumps.

- Advertisement -

Vorbind de serii dedicate micuților, 2015 aduce minionii înapoi într-un film dedicat lor: Minions. SpongeBob își continuă aventurile în cinematografe, într-un nou film: Sponge Out of Water. Kung-Fu Panda 2 este lansat și el în anul care vine. Deși românii poate s-au săturat de poveștile cu Dracula, se pare că Hollywood-ul încă îl mai apreciază pe contele-vampir: Hotel Transylvania 2 este una din animațiile cele mai așteptate ale anului 2015. Două povești readaptate par să stârnească interesul audienței: Pan și Cenușăreasa. Amy Poehler prezintă în acest an filmul Inside Out. Strange Magic are în spate o poveste de George Lucas, creatorul Star Wars.

Johnny Depp ne va încânta într-o nouă comedie, Mortdecai. Veți avea ocazia să râdeți cu gura până la urechi în cinematografe și anul acesta: The Wedding Ringer vine cu povești amuzante de nuntă; Pitch Perfect 2 are în vizor ultimul an universitar al personajelor noastre favorite din Pitch Perfect; Magic Mike XXL promite și el să vă aducă zâmbetul pe buze cu niște glume mai deocheate.

Lista nu ar fi completă fără menționarea Fifty Shades of Grey, ecranizarea cărții care a făcut furori în rândul tinerelor cititoare. Pentru cei care vor ceva mai multă acțiune, Black Hat îi poartă în lumea hacker-ilor vicleni, The Fantastic Four ne reamintește de eroii noștri preferați, iar Assassin’s Creed readuce o parte din farmecul jocului.

Tomorrowland și Jupiter Ascending adaugă și un pic de science-fiction. Dacă doriți ceva mai „serios”, The Coup și Spare Parts vorbesc despre ce înseamnă să fii străin în momentele critice. Oricare ar fi genul dumneavoastră, anul viitor veți avea cu siguranță de unde alege.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x