Friday, March 29, 2024

Alina Gorghiu este noul Presedinte PNL

Must Read

Alina Gorghiu a fost aleasa astazi in functia de Presedinte al Partidului National Liberal. Aceasta  a obţinut 48 de voturi, în timp ce Ludovic Orban a beneficiat de votul a 27 dintre colegi, au menţionat sursele citate.

In debutul sedintei Biroului Politic National al PNL, Klaus Iohannis a anuntat depunerea mandatului de presedinte al partidului si demisia din PNL.

Alina-Ștefania Gorghiu (născută la 16 septembrie 1978), este un avocat și om politic român, membră a Partidul Național Liberal. Până în anul 2004 a îndeplinit funcția de consilier local pentru București, sector 5. La alegerile legislative din 2008 a obținut un loc de parlamentar în Camera Deputaților în colegiul 22 din București. La alegerile din 9 decembrie 2012 a obținut un nou mandat în Parlament, fiind reprezentant al colegiului uninominal 22, București.

Formarea profesională

A luat contact cu domeniul medierii în ianuarie 2007 odată cu urmarea unui curs de inițiere în profesia de mediator, în cadrul Consiliului Baroului București și Centrul de Mediere și Arbitri București. În iunie 2007 a participat la UIA World Forum of Mediation Centres la Forumul Centrelor de Mediere organizat de Uniunea Internațională a Avocaților care a avut loc la New York , SUA, iar în noiembrie 2007 la al 51-lea Congres al Uniunii Internaționale a Avocaților de la Paris , Franța, apoi în februarie 2008 la Seminarul “International Mediation and Arbitration” în Jaipur, India.

- Advertisement -

Experiență profesională

În perioada august 2002 – decembrie 2004 a lucrat ca avocat stagiar la Societatea civilă de Avocați “Alexandru și Geamănu”. Din ianuarie 2005 până în iulie 2007 a deținut postul de avocat – asociat coordonator în cadrul “Gorghiu, Pop și Asociații – Societate civilă de avocați”, post pe care l-a reluat in ianuarie 2009, ramurile principale de activitate fiind drept comercial, drept civil și drept penal. In perioada iulie 2007 – decembrie 2008 a fost consilier Presedinte AVAS. Din ianuarie 2008 deține postul de Arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial Internațional. Din mai 2008 este Mediator Autorizat în cadrul Biroului de Mediator “Alina Gorghiu”, iar din octombrie 2008 este colaborator la Catedra de Mediere si Arbitraj din cadrul Universitatii Titu Maiorescu, Facultatea de Drept. Incepand cu luna mai 2009 este lichidator in cadrul SPRL Agentia de Insolventa. Din noiembrie 2005 este Vicepreședinte al Comitetului Director al Asociației Tinerilor Avocați din Baroul București, iar din mai 2008 ocupă funcția de Director executiv în Asociația Centrul Avocaților Mediatori Cristian Iordănescu. Totodata, este vicepresedinte al Uniunii Nationale a Mediatorilor din Romania din februarie 2008. În perioada septembrie-decembrie 2012 a ocupat funcția de Vicepreședinte al Camerei Deputaților. La alegerile parlamentare din decembrie 2012 a câștigat un nou mandat de deputat, ca reprezentat al colegiului 22. Procentul pe care l-a obținut, 71,33%, a fost cel mai ridicat din București.

via Wikipedia

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x