Sunday, May 29, 2022

Dan Capatos, despărţire după 14 ani! Care au fost primele cuvinte ale prezentatorului emisiunii “Un show păcătos”

Must Read

Dan Capatos a luat o decizie grea, dar a făcut-o de dragul fanilor emisiunii sale, oamenii care-l urmăresc seară de seară de 14 ani. Prezentatorul “Un show păcătos” a dezvăluit că joi a renunţat la cana pe care a folosit-o seară de seară, timp de 14 ani, în timpul serilor păcătoase.

Dan Capatos a început ediţia de miercuri a emisiunii “Un show păcătos” cu un anunţ pentru fanii emisiunii “Un show păcătos”.

Prezentatorul a anunţat că s-a despărţit de cana pe care o avea de 14 ani pe biroul “păcătos” pentru ca fanii să se poată bucura de ea. Capatos a anunţat însă cu mândrie că obiectul a fost înlocuit cu o altă cană, de care nu se va mai despărţi până la final.

“Am renunţat la cana mea, pe care o aveam de 14 ani! Am depus-o pe Hall of Fame pentru fanii noştri. Am o cană nouă acum la care nu o să mai renunţ până la final”, a declarat Dan Capatos la Antena 1.

Cana Un Show Pacatos
captura Antena 1

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Polonia îi cere Norvegiei să împartă cu alte ţări profitul uriaş din petrol şi gaze. „Câştigă cu peste 100 de miliarde de euro mai...

Norvegia ar trebui să împartă profiturile „gigantice” pe care le-a realizat recent ca urmare a prețurilor mai mari ale...
- Advertisement -

More Articles Like This