Acasă Stirile zilei După doar un sezon de Masterchef, Adrian HĂDEAN pleacă să realizeze ALTĂ...

După doar un sezon de Masterchef, Adrian HĂDEAN pleacă să realizeze ALTĂ EMISIUNE CULINARĂ

0

In ciuda înlocurii lui Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu cu Adrian Hădean, FOA şi Patrizia Paglieri, Masterchef s-a descurcat de minune în audienţe, fiind lider autoritar pe segmentul de emisiuni culinare, unde principalul concurent, în acest sezon, a fost proiectul “Hell’s Kitchen”, difuzat de Antena 1.

Cu doar câteva zile înainte de finala Masterchef 2014, o “bombă” media a explodat. Se pare că Adrian Hădean va fi, în 2015, amfitrionul unei alte emisiuni culinare. După cum ziarulring.ro a aflat, este vorba despre “Kitchen Nightmares”, un proiect făcut celebru de renumitul bucătar Gordon Ramsay. “Kitchen Nightmares” este un reality-show în cadrul căruia mai multe restaurante deplorabile, rău-famate sau în pragul închiderii, vor fi transformate radical cu ajutorul unui chef celebru.

În cazul “Kitchen Nightmares” România, cel care va salva si reinventa restaurantele se preconizează a fi Adrian Hădean. Hădean nu va pleca însă din Pro TV. “Kitchen Nightmares” România va fi realizat şi difuzat tot de Pro TV, care a achiziţionat deja licenţa pentru această emisiune.

Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
wpDiscuz
0
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Exit mobile version