Thursday, March 28, 2024

Invitat surpriza in finala Vocea Romaniei a acestui sezon

Must Read

Artistul spaniol cu renume international David Bisbal a acceptat invitatia celor de la ProTV de a sustine un scurt recital in finala Vocea Romaniei, care va avea loc vineri, 19 decembrie.

In ultima editie a acestui sezon se vor infrunta pentru marele premiu 4 solisti. Astfel Tiberiu Albu din echipa lui Tudor Chirila, Aliona Munteanu din echipa lui Smiley, Anda Dimitriu din echipa lui Marius Moga si Maria Hojda din echipa Loredanei vor incerca sa impresioneze telespectatorii.

David Bisbal Ferre (n. 5 iunie 1979 în Almería, Spania) este un cântăreț spaniol, care a devenit cunoscut în urma participării la prima ediție a concursului Operación Triunfo organizat de către Televisión Española, unde a ocupat locul II. David Bisbal a vândut mai mult de 5 milioane de discuri în Spania și America, obținând 33 de Discuri de Platina,17 Discuri de Aur și 2 Discuri de Diamant.Corazón latino și Bulería au obținut fiecare un IFPI Platinium Award, certificatul oficial pentru vânzarea a mai mult de 1 milion de copii pe teritoriul european. David Bisbal a cântat împreună cu K’naan melodia Wavin’ Flag pentru campania publicitară a Coca-Cola de la Cupa Mondială de Fotbal care s-a desfășurat în Africa de Sud în 2010.

via Wikipedia

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x