Friday, March 29, 2024

LOTO 6/49 – Teapa Nationala! Nici NOROCUL nu mai e ce-a fost …

Must Read

A fost suficient ca directoarea agenţiei naţionale să pronunţe numele “Editec” (compania care produce suflanta, bilele şi softul aferent) ca telespectatorii să intre în rolul de detectiv. Şi s-au descoperit lucruri extrem de interesante!

Pe site-ul Editec puteţi afla că în interiorul fiecărei bile din cele 49 există o tăbliţă de indentificare cu un cod format din 22 cifre, aşa numitul ARS, cod ce este citit de suflantă şi apare automat în calculator!

De asemenea, toate cele 49 de bile trebuie să aparţină aceluiaşi set de bile. În caz că, una sau mai multe bile aparţin unui alt set de bile, acestea nu sunt recunoscute de suflantă!

Alt element foarte important! Fiecare bilă înainte de a fi introdusă în suflantă trebuie să fie verificată cu sistemul producătorului. Acesta are 3 inele prin care trebuie să treacă fiecare bilă.

- Advertisement -

suflanta loto, loteria romana

Primul inel citeşte bila să fie din acelaşi set cu celelalte, inelul al doilea verifica dimensiunile şi al treilea greutatea!
Acuma. Ce a prezentat Loteria Română? Mai multe televiziuni au arătat cum se cântăresc bilele. Cu un cântar, obişnuit, de bijutier!!!

Şi atunci se nasc mai multe întrebări. De ce aşa şi nu cu aparatul producătorului, care evident, le-a fost livrat împreună cu suflanta? De ce nu a fost prezentat şi acest sistem? De ce nu s-a menţionat că suflanta poate identifica orice bilă?

Are Loteria Română ceva de ascuns?

Păi are! Iată cât de bine este pus la punct sistemul. Imaginea alăturată ne prezintă ce apare pe calculator în momentul când bila trece prin primul inel al sistemului de verificare! De la anul de fabricaţie până la culoare şi setul de bile din care face parte! Atenţie! Dacă bila nu face parte din acelaşi set cu celelalte nu poate trece de primul inel! OK.

soft loto - loteria romana

Loteria Română a arătat că are două seturi de bile. Deci dacă, să zicem, în suflantă sunt introduse 6 bile din setul 1 şi 43 din setul 2, cele 43 de bile din setul 2 nu au nici o şansă să iasă, pentru că nu sunt recunoscute de suflantă! Şi ca şi cum toate astea nu erau suficiente, bomboana pe colivă o pune chiar producătorul sistemului. În cartea tehnică a maşinăriei, producătorul precizează că softul poate controla jocul!

Cu alte cuvinte maşinăria asta poate juca corect sau nu, în funcţie de cum decide Loteria Naţională! Asta poate că explică mai bine de ce poturile mari din istoria loteriei s-au câştigat doar în momente de sărbatoare (alegeri, Paşte, Crăciun sau Revelion)!

Studiu efectuat de:

  • ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE
  • CATEDRA DE CONTABILIATE, AUDIT ŞI CONTROL
  • Articol preluat de pe blogul profesorului Ion Coja
- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x