Friday, March 29, 2024

MASTERCHEF LIVE: Câştigător-surpriză la Masterchef 2014

Must Read

MASTERCHEF: Competitia gustului a continuat luni seara la PRO TV cu o semifinala plina de emotii si creativitate. A fost o editie care e demonstrat din plin ca toti concurentii au evoluat si au ajuns la un alt nivel gastronomic.

MASTERCHEF: Prima proba a adus preparate demne de finalisti. Iată ce au gatit Odette, Tudor si Ciprian.

Peste 1,7 milioane de romani au urmarit editia MasterChef difuzata ieri, iar minutul de maxima audienta inregistrat la 22:22 a strans aproape 2,3 milioane de persoane in fata televizoarelor. Sezonul 5 MasterChef se apropie de final si de cea mai asteptata finala care va avea loc in seara aceasta, de la 20:30.

Emotiile celor 6 concurenti care au ajuns in semifinala de aseara au atins cote maxime, dar au fost si constructive, ajutandu-i sa pregateasca preparate de top cu care au reusit sa impresioneze chefii.

- Advertisement -

Cele 3 probe din editia de luni s-au desfasurat ca o lupta 1 la 1 si au avut legatura intre ele. Chefii au format 3 perechi de cate 2 si le-au dat note de la 1 la 10 dupa fiecare preparat gatit. Astfel ca, Patricia a trebuit sa-i faca fata lui Odette, Andreea lui Ciprian, iar Tudor lui Lambrino. Cei care au reusit sa obtina cele mai bune punctaje, au ajuns in finala de astazi.

(w500)

(w500)

(w500)

MASTERCHEF: Prima provocare pentru cei ramasi in competitie a fost aceea de a gati un preparat ales de oponentul lor, insa valoarea ingredientelor sa nu depaseasca 100 de lei.

La finalul probei, rezultatele au fost urmatoarele: Patricia a obtinut 5 puncte, iar Odette 7, Tudor a obtinut 5 puncte, iar Lambrino 6, Andreea a obtinut 7 puncte si Ciprian 8.

Cel de-al doilea test pentru semifinalistii MasterChef a fost unul la fel de solicitant. Ei s-au intalnit cu greselile pe care le-au facut in timpul concursului si au fost nevoiti sa gateasca preparatul care le-a dat batai de cap pana acum sau i-a adus in coada clasamentului.

Toti 6 au demonstrat la sfarsitul probei ca au invatat din propriile lor greseli si ca au evoluat.

In urma acestui test, Patricia a reusit sa impresioneze chefii si a obtinut 7 puncte fiind la egalitate cu partenera sa, Odette, care a obtinut tot 7 puncte. Tudor a adaugat 7 puncte celor 5 obtinute in proba precedenta, iar Lambrino 5. Cirpian si Andreea au fost de departe cei mai buni de data aceasta. Daca Ciprian a obtinut 8 puncte, Andreea l-a devansat si a adaugat 9 puncte celor 7 din proba anterioara, astfel ca cei doi au fost la egalitate dupa primele doua probe: cate 16 puncte pentru fiecare.

MASTERCHEF: Ultimul test al semifinalei a fost o adevarata provocare pentru cei 6 concurenti, in care au avut ocazia sa straluceasca si sa-si asigure un loc in finala. Fiecare si-a ales ce va gati, de la fel principal la desert. Unii dintre ei au fost mai curajosi, incercand retete complicate sau deserturi, insa nu au facut cele mai bune alegeri. In urma punctelor obtinute ei au aflat si care sunt cei care pleaca acasa, dar si care sunt cei 3 care intra in finala. Odette a primit 8 puncte, avand un total de 22 de puncte, iar Patricia 5 puncte, insumand doar 17 puncte. Tudor a primit din partea chefilor 9 puncte avand in total 21, iar Lambrino a obtinut de data aceasta 8 puncte si un total de 19 puncte. Ciprian si Andreea s-au luptat pana in ultimul moment, insa Ciprian a iesit invingator cu 7 puncte obtinute la aceasta proba si un total de 23. Andreea a fost la un pas in spatele lui Ciprian, primind 6 puncte la testul final si un total de 22.

Cei pe care ii vom vedea in seara aceasta, de la 20:31 in cea mai exploziva finala MasterChef de pana acum sunt Odette, Tudor si Ciprian.

MASTERCHEF: Editia difuzata aseara a fost lider de audienta pe publicul comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, inregistrand 9.2 puncte de rating si 21.2% share in intervalul de difuzare 20:30-22:34. Urmatorul post clasat a obtinut 7.2 puncte de rating si 16.5% cota de piata pe aceasta categorie.

Si la nivel national, PRO TV a fost lider cu o audienta medie de 9.6  puncte de rating si 17.8% cota de piata, in timp ce locul secund a obtinut 7.2 puncte de rating si 13.3% share.

Pe segmentul publicului din mediul urban, PRO TV a inregistrat 7.2 puncte de rating si 14.2% share.

MASTERCHEF, ODETTE MÂNDRUŢĂ

Odette este studenta la Facultatea de Stiinte Politice si are 23 de ani. Este originara din Buzau si in prezent locuieste in Bucuresti.

A terminat liceul de arta, sectia teatru si a jucat in multe spectacole. A facut parte dintr-o trupa de street dance in liceu cu care participa la diferite concursuri, insa a fost nevoita sa renunte ca urmare a unei probleme diagnosticate la nivelul coloanei vertebrale.

Este vegetariana si se declara a fi de mica o gurmanda.

Este pasionata in special de bucataria italieneasca si de cea mediteraneeana, iar preparatul favorit este cheesecake.

Primul fel de mancare gatit a fost salata de boeuf, alaturi de bunica mea. Isi aminteste ca a gatit prima prajitura la 12 ani, dupa ce a vazut-o intr-o revista.

Actoria, dansul, inotul, cititul, filmele, plimbarile in natura sunt principalele sale hobby-uri. Se considera o persoana energina, ambitioasa, care se supara repede.

Si-a exploatat la maximum pasiunea pentru gatit, documentandu-se ci invatand lucruri noi in fiecare zi, iar MasterChef este sansa potrivita pentru a-si demonstra talentul culinar.

MASTERCHEF, TUDOR MARCU

Student in anul III la Universitatea Tehnica, sectia Inginerie Electrica, Tudor este originar din Cluj si are 22 de ani.

A descoperit pasiunea pentru gatit in jurul varstei de 12 ani. De mic ii placea sa ajute in bucatarie la taiat de zarzavat si la curatatul legumelor. Treptat a evoluat, iar in decursul anilor a inceput sa gateasca retete tot mai complexe.

Priveste gastronomia la nivel de arta culinara si ii place sa descopere in permanenta retete noi.

Marturiseste ca se inspira din emisiuni tv de profil si citeste carti culinare, pentru a fi la zi cu tainele bucatariei. II place sa fie creativ in realizarea retetelor si sa isi aduca propria contributia.

Ca multi dintre aspirantii la titlul de MasterChef Romania si el isi doreste sa isi deschida propriul restaurant si este dispus sa faca toate sacrificiile necesare pentru acest lucru.

A participat de mai multe ori la preselectiile MasterChef, insa fara sanse de castig. De aceasta data se bucura sa faca parte dintre concurentii noului sezon. “Unul din motivele pentru care particip la acest concurs este acela de a demonstra ca prin vointa poti realiza ceea ce iti doresti, oricate piedici iti apar in cale. In acelasi timp vreau sa ies din zona mea de confort și sa imi testez limitele.”

MASTERCHEF, CIPRIAN OGARCA

S-a nascut intr-o familie numeroasa cu 5 frati din Craiova. In prezent, Ciprian are 24 de ani si este agent de asigurari.

A plecat in Italia pentru a munci inainte de a incepe facultatea, sperand astfel sa isi poata ajuta familia. Dupa 3 luni a revenit in tara, afland ca a fost acceptat la facultate.

Mai tarziu, viata i s-a schimbat radical din cauza unui accident de masina, in urma caruia a stat imobilizat la pat doua luni.

Pasiunea pentru bucatarie a aparut inca din copilarie. Acasa tatal sau era cel care gatea si reusea mereu sa stranga toata familia in jurul mesei. De la el a furat toate secretele de baza ale bucatariei.

Si-a cucerit iubita cu taglieatele cu somon si sofran, fiind primul preparat pe care i l-a gatit. Preparatul sau favorit este piept de rata cu cus cus, stafide si ananas cu sos de soia.

“Ambtia de a-mi depasi limitele m-a adus la acest show, MasterChef pentru mine este cea mai mare provocare si merg pe premisa ca daca nu incerc totul in viata, nu am de unde sa stiu daca pierd chiar esentialu.”

CINE a castigat MASTERCHEF 2014 FINALA – Castigator MASTERCHEF 2014. Semifinala MasterChef a fost gandita ca un maraton, format din 3 probe de foc. Concurentii, grupati in trei echipe, dar aflati in competitie unul impotriva celuilat, au fost notati de catre chefi pentru fiecare preparat gatit pe parcursul probelor din cadrul semifinalei MasterChef.

CINE a castigat finala MASTERCHEF 2014 – Castigator MASTERCHEF 2014. In prima proba,Ciprian a reusit sa obtina cel mai mare punctaj, juratii MasterChef notandu-l cu 8 puncte, desi acesta a recunoscut ca preparatul propus de catre AndreeaTarta cu Piept de Curcan si Mousse de Broccoli, l-a pus in dificultate. La polul opus, Patricia si Tudor au primit cea mai mica nota de la Chefi, acestia notandu-i cu cate 5 puncte pe fiecare.

CINE a castigat MASTERCHEF 2014 FINALA – Castigator MASTERCHEF 2014. Cea de-a doua proba s-a dovedit a fi una la fel de dura, deoarece concurentii s-au reintalnit cu propriile greseli si au fost nevoiti sa demonstreze ca au evoluat pe parcursul competitiei si au invatat sa isi depaseasca limitele.

CINE a castigat MASTERCHEF 2014 FINALA – Castigator MASTERCHEF 2014. Chefii i-au provocat sa gateasca preparate care le-au dat batai de cap pe parcursul concursului sau i-au adus in coada clasamentului. Cei sase semifinalisti s-au implicat total in aceasta proba si au reusit sa demonstreze ca au ajuns la un alt nivel si ca au invatat multe pana in momentul semifinalei.

CINE a castigat MASTERCHEF 2014 FINALA – Castigator MASTERCHEF 2014. Jurizarea s-a dovedit a fi una dura, insa Chefii au apreciat daruirea concurentilor. Odette a fost punctata cu 7 puncte, Patricia tot cu 7 puncte, Ciprian a primit 8 puncte, Andreea a impresionat si a fost notata cu 9 puncte,Tudor a primit 7 puncte, iar Lambrino a reusit sa marcheze doar 5 puncte.

CINE a castigat MASTERCHEF 2014 FINALA – Castigator MASTERCHEF 2014. La proba a treia, semifinalistii au putut gati orice preparat, de la fel principal, la desert. Important a fost ca acesta sa depaseasca toate asteptarile si sa fie un preparat demn de MasterChef.

CINE a castigat MASTERCHEF 2014 FINALA – Castigator MASTERCHEF 2014. Concurentii care au reusit sa isi puna in valoare calitatile culinare au fost OdetteTudor si Ciprian, acestia fiind si finalistii acestui sezon MasterChef.  Dupa trei probe traite la intensitate maxima, Lambrino, Patricia si Andreea au parasit competitia.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x