Tuesday, November 29, 2022

Olguta Vasilescu, inca un plagiat in PSD?

Must Read

UPDATE

Olguta Vasilescu a organizat o conferinta de presa despre subiectul “arzator” al zilei. Aceasta sustine ca tot capitolul 7, despre care se vorbeste ca a fost copiat, este opera sa, ea fiind victima acestui plagiat.

Aveti mai jos cele mai importante declaratii.

„Există un program de detectare a plagiatului, cel după care toate instituţiile care vor să verifice un plagiat pot să-l acceseze şi să facă asta. Acesta se cheamă detectareplagiat .ro. Astăzi am foat informată de presă că lucrarea mea de doctorat ar fi plagiata. Este inutil să vă spun că sociologul nu a fost aproape deloc cercetat in România. Există puţine studii despre el. Tocmai pentru că nu există materiale pe care să le citesc m-am înhămat la traducerea lui Vilfredo Pareto”

- Advertisement -

Universitatea Bucureşti solicită Consiliului Naţional de Etică sa analizeze teza de doctorat sustinuta in 2007, la Facultatea de Sociologie de catre primarul Craiovei, Olguta Vasilescu. Teza acesteia este suspectată de plagiat, deoarece mai multe pasaje sunt neatribuite, iar unul dintre capitole este copiat integral. Primarul oraşului Craiova, Olguţa Vasilescu a anunţat pe pagina sa de Facebook că v-a organiza o conferinţă de presă în care să vorbescă despre acest subiect. „La ora 14, organizez conferinţă de presă, pe subiectul “arzător” al zilei”, a scris Olguţa Vasilescu.

Olguţa Vasilescu este primarul municipiului Craiova din iunie 2012, anterior ea fiind senator PSD.

- Advertisement -


- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Appreciating the dedication you put into your site and detailed information you provide.
    It’s awesome to come across a blog every once in a while that isn’t the same old
    rehashed material. Wonderful read! I’ve saved your site and
    I’m adding your RSS feeds to my Google account.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Criza medicamentelor se adâncește. Dragoș Damian (Terapia Cluj): „Sunt interese foarte mari ca România să rămână fără fabrici de medicamente”

Piața medicamentelor trece printr-o criză uriașă și va fi o iarnă dificilă pentru românii care au nevoie de medicamente...
- Advertisement -

More Articles Like This