Tuesday, April 16, 2024

Paul Siserman de la MasterChef. A rămas fără clubul deţinut în Cluj Napoca

Must Read

Concurentul preferat de telespectatorii Pro TV, dar şi de juraţii de la MasterChef, a mai apărut la o emisiune de televiziune în urmă cu un an, la Prima TV. Paul Siserman, căci despre el este vorba, a câştigat în primăvară preselecţiile pentru MasterChef, însă şi-a pierdut, pe moment, clubul deţinut în oraşul natal.

În 2013, telespectatorii Prima TV au făcut cunoştinţă pentru prima oară cu Paul Siserman (38 de ani), un bucătar care a participat la emisiunea „Academia lui Horia”, unde a făcut echipă cu Ornela Pasăre în concursul prezentat de Horia Vârlan. De atunci, Paul s-a schimbat foarte mult, e alt om, s-a umplut de tatuaje şi se pare că a trecut foarte des pe la sala de forţă, fiind mult mai masiv. Şi-a schimbat şi look ul, a renunţat la plete şi a revenit în atenţia fanilor într-o nouă emisiune.

Vedetă la MasterChef

În această vară Paul Siserman a venit de la Cluj să participe la MasterChef de la Pro TV. Proprietar de club, el a venit la Bucureşti, unde a trecut de preselecţiile pentru MasterChef şi se îndreaptă cu paşi repezi spre finală, fiind unul dintre preferaţii celor trei juraţi ai emisiunii. Nu însă şi al contracandidaţilor săi, care îl vorbesc pe la colţuri şi îl critică ori de câte ori sare calul în emisiune. Despre Paul s-a spus că este prieten cu Alexandru Constantin Hora, un concurent din sezonul trecut, care i-ar fi facilitat intrarea în concurs, ba mai mult, că ar fi prieten cu juraţii concursului, care îl protejează. Mai mult, se zvoneşte că ar fi printre favoriţii premiului de la MasterChef.

- Advertisement -

A intrat în concurs şi a rămas fără club

Paul vine din Cluj şi e tatăl unei fetiţe de şase ani. Cei doi se distrează şi petrec mult timp împreună, după cum se poate observa şi pe contul de socializare al concurentului. Siserman a venit în Bucureşti odată cu începerea concursului, însă şi-a „pierdut” pe moment clubul pe care îl avea în Cluj.

Anul acesta a ramas fară clubul restaurant pe care îl avea. „La început avea clubul Uncle Jack, pe care apoi l-a transformat în House of Jack însă, nu după multă vreme, şi-a luat ţeapa vieţii sale. Pentru că a închiriat spaţiul de la un arab care nu avea dreptul să facă acest lucru, acum este în litigiu cu primăria, iar clubul lui este închis până se soluţionează problema. Situaţia asta e aşa din luna iulie, cand Siserman a venit la preselectiile pentru showul MasterChef”, ne-a povestit o sursă din apropierea bucătarului. Dacă lucrurile se vor soluţiona rămâne de văzut, deocamdată Paul aşteaptă rezultatul.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x