Friday, March 29, 2024

Poarta rochii de dantela in culori vibrante!

Must Read
Poti alege sa fii in permanenta frumoasa. Chiar daca nu ai mereu timp sa iti aranjezi parul sau sa te machiezi cu atentie, tinutele pe care le adopti pot face minuni! De aceea, atunci cand vrei sa adaugi un plus de feminitate, eleganta si stil imaginii tale, opteaza pentru rochii de dantela. Stim deja ca dantela este unul dintre cele mai sofisticate materiale care exista, asa ca de ce sa nu profitam de orice ocazie pentru a o purta? Cu atat mai mult cu cat astazi avem la dispozitie atat de multe modele de rochii de dantela, incat insasi alegerea unui singur articol ni se va parea aproape imposibila.

Magazine recomandate de catre noi:
Readytowear.ro ; InPuff.ro ; FashionAgenda.ro ; StoreFashion.ro ; Matar.ro ; Boutique Mall ; Laredoute.ro

Atunci cand am creat colectiile de toamna, am tinut cont de tendintele actuale in materie de moda, ale caror directii au fost stabilite de catre marii designeri si creatori de moda de pe scena internationala. Daca s-a intamplat sa nu afli pana acum, trebuie sa stii ca dantela a ramas, in continuare, in topul preferintelor pentru prezentarile de moda ale acestui sezon. Elementul original care se adauga, insa, se refera la gama cromatica adoptata de tendintele toamnei lui 2014: daca pana acum eram obisnuite sa purtam, in sezonul rece, culori pastel, estomapte, si in nuante cat mai apropiate de cele ale naturii in aceasta perioada, anul acesta lucrurile stau putin diferit; perspectiva designerilor s-a schimbat, si armonia cromatica dintre tinutele tale si natura a fost inlocuita cu contrastul dintre culorii vibrante si paloarea naturii.

Astfel, in ultima noastra colectie am creat doua superbe rochii asimetrice de dantela, versatile, pe care le poti purta in diverse momente din viata ta. Rochia de dantela Smarald Ice se remarca prin design-ul non-conformist si nuanta vibranta de verde smarald a dantelei suprapusa peste o captuseala bej, menita sa evidentieze calitatea si delicatetea materialului. Cnetura enagra din talie iti accentueaza subtil silueta si iti confera eleganta, iar manecile lungi o transforma in tinuta ideala pentru toamna. Poti purta aceasta rochie scurta in diverse contexte, pentru ca in functie de modul in care o combini cu alte accesorii si articole vestimentare, poti obtine outfit-uri casual, elegante sau de ocazie.

rochie-de-dantela

Daca iti doresti sa iesi in evidenta si sa fii in trend cu noutatile in materie de moda, rochia asimetrica este disponibila si in varianta albastra. Odata ce alegi sa porti aceasta tinuta, asigura-te ca machiajul tau si accesoriile sunt in conformitate cu gama cromatica si ca tonul de albastru al rochiei scurte se potriveste cu tenul tau.

Spre deosebire de rochia de dantela de culoarea verde smarald, rochia asimetrica albastra iti confera un aer mult mai jucaus si fresh, astfel ca o poti purta cu succes la petreceri sau intr-un look casual adecvat unei iesiri de weekend.

rochie-de-dantela
- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x