Thursday, April 25, 2024

PROGRAMUL MAGAZINELOR de SĂRBĂTORI. VESTEA BOMBĂ de la Mega Image

Must Read

Marile magazine sunt închise în ziua de Crăciun şi de Revelion. Şi-au prelungit, însă, programul în Ajun, pentru a profita de cumpărăturile făcute pe ultima sută de metri. Mai mult, unele magazine vor fi deschise non-stop în aceste zile.

Magazinele Metro vor fi deschise, pe 23 decembrie, până la ora 23. Excepţie face magazinul din Băneasa, care va fi deschis non-stop. Reţeaua a stabilit ca, pe 24 şi 26 decembrie, de Anul Nou şi pe 2 ianuarie, magazinele sale să îşi închidă porţile la ora 16. În perioada dintre Crăciun şi Revelion, acestea vor lucra după un program normal.

Şi magazinele Selgros se vor închide la ora 16 în Ajunul Crăciunului şi de Anul Nou. Pe 26 decembrie şi 2 ianuarie, acestea funcţionează până la ora 22.

Magazinele din reţeaua Cora vor fi deschise, marţi, până la orele 23 şi unele chiar până la miezul nopţii. Mâine, acestea vor avea program până la orele 18, respectiv 19.

- Advertisement -

Magazinul Carrefour Unirea este deschis non-stop azi şi în perioada 27 – 30 decembrie. Tot atunci, inclusiv pe 26 decembrie, celelalte magazine din reţea vor avea program până la miezul nopţii. În Ajun, acestea se închid la ora 19, iar de Anul Nou, la 18.

Supermarketurile Kaufland au program prelungit, până la ora 23, astăzi şi între Crăciun şi Revelion. Pe data de 24 şi 31 se închid la ora 18, iar pe 26 decembrie şi 2 ianuarie, la 16.

Magazinele Auchan au, în mare parte, program până la ora 18, pe 24 şi 31 decembrie. O parte dintre ele vor avea program prelungit, până la ora 24, după Crăciun şi până în Anul Nou.

Şi supermarketurile Mega Image au program prelungit. Mâine, acestea vor fi deschise până la ora 22. Pe 26 decembrie şi 2 ianuarie, magazinele Mega Image se închid la ora 18, iar pe 31 decembrie, la 19.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Crypto 2024: Câți bani îi rămân unui român care schimbă Bitcoin (BTC) în Dolari (USD). Taxe și comisioane

Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a depășit 72.000 de dolari,  un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x