Thursday, March 28, 2024

Rochia neagra: trei sugestii de tinute pentru diverse ocazii

Must Read
Nu de putine ori ne regasim in ipostaze incomode, in care nu suntem decise ce anume sa purtam. Deschidem dulapul, si parca ne-am plictisit de toate hainele pe care le avem. Una e prea eleganta, alta prea simpla, alta a fost purtata prea des… Ne cream nenumarate scuze, si pierdem din vedere un fapt extrem de important: foarte multe dintre piesele vestimentare din dulapul nostru sunt versatile, si daca avem putina creativitate, curaj si simt al esteticului, putem sa cream, cu un singur articol vestimentar, cel putin trei outfituri diferite, potrivite pentru diverse ocazii. Astazi, iti prezentam cateva modalitati prin care poti purta clasica rochie neagra, care cu siguranta se gaseste in diverse modele, lungimi si materiale in garderoba ta.

Magazine recomandate de catre noi:
Readytowear.ro ; InPuff.ro ; FashionAgenda.ro ; StoreFashion.ro ; Matar.ro ; Boutique Mall ; Laredoute.ro

Drept model, iti propunem rochia neagra scurta Rose Marie, cu bust fronsat si o superba aplicatie din dantela neagra in jurul decolteului. Rochia neagra este confectionata din voal negru si se remarca prin caracterul sau versatil, intrucat o poti purta atat la diverse evenimente si ocazii speciale, datorita prezentei detaliilor elegante, cat si intr-o tinuta casual, la o plimbare sau iesire obisnuita in oras. Este important sa ai in dulapul tau cel putin o astfel de piesa vestimentara, pentru ca ea va reprezenta solutia salvatoare de fiecare data cand te afli in impas. Iata in ce combinatii o poti purta, astfel incat sa iti creezi diverse outfituri, in functie de imaginatie si nevoi:

Daca iti doresti o tinuta eleganta, pentru o petrecere mai pretentioasa, de tipul receptie, cocktail sau cina formala, asorteaza rochia neagra scurta cu o pereche de pantofi stiletto, cu toc inalt, de orice culoare, si o geanta-plic sofisticata, preferabil intr-o nunata care sa iasa in evidenta. Adauga un colier pretios si rafinat, niste cercei si astfel vei arata impecabil, impresionand prin simplitate, eleganta si stil.

rochie-neagra-scurta

Iti doresti sa adopti o tinuta casual chic pentru o iesire obisnuita in oras? Combina aceasta rochie neagra scurta cu o pereche de botine cu talpa joasa, sau chiar ghete specifice sezonului, si o jacheta de piele sau un trench mai scurt. Renunta la accesorii, si concentreaza-te pe asortarea rochiei tale casual cu o geanta sau o esarfa colorate, care sa confere dinamism tinutei tale. In functie de piesele vestimentare de care dispui si de cantitatea de imaginatie si indrazneala, poti sa iti creezi o tinuta casual monocroma sau in mai multe culori. Important este sa imbini cantitatile intr-o maniera care sa te faca sa arati bine si sa te simti bine.

Rochia neagra scurta poate fi purtata si la o petrecere in club, daca nu ai timp sau nu dispui de piese vestimentare mai specifice, destinate special pentru aceasta categorie de evenimente. Pentru a obtine un outfit remarcabil in acest context, poarta rochia neagra in combinatie cu alte articole si accesorii excentrice: o pereche de botine sau pantofi in culori extrem de puternice, eventual dresuri cu model extravagant, un colier proeminent, un machiaj si o coafura pe masura, si o geanta sofisticata, si vei face ravagii pe ringul de dans!

- Advertisement -

Acestea sunt numai trei dintre numeroasele optiuni pe care o rochie neagra scurta ti le pune la dispozitie. In functie de nevoile tale, de imaginatia pe care o ai, de creativitate si indrazneala, iti poti crea multe alte outfituri superbe, folosind aceeasi piesa vestimentara.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x