Friday, March 29, 2024

Rochii de seara scurte negre: cum le alegem si accesorizam?

Must Read
Este deja un adevar general valabil faptul ca rochiile negre sunt in permanenta in voga si un simbol al elegantei, insa rochiile negre scurte au devenit extrem de populare in ultimii ani. La ocaziile speciale, femeile opteaza adesea pentru rochii scurte negre in detrimentul celor lungi. Motivul este simplu si tine de elementul estetic: rochiile scurte negre sunt mult mai provocatoare decat cele lungi, si mult mai versatile din punct de vedere al tipului de evenimente unde le poti purta. De ce rochii negre? Raspunsul il stim deja, pentru ca il auzim peste tot in jurul nostru: se presupune ca o rochie neagra are capacitatea de a avantaja orice tip de silueta, si, in plus, culoarea este deosebit de eleganta si misterioasa. Trebuie sa stii, insa, ca nu orice rochie neagra ti se potriveste. Trebuie sa alegi cu foarte mare atentie, daca vrei ca tinuta pe care o porti sa aiba efectul pe care tu ti-l doresti. De aceea, astazi iti vom oferi cateva tips-uri despre cum poti purta rochii de seara scurte negre care sa ti se potriveasca, si cum anume le poti accesoriza pentru a obtine un look de invidiat.

Magazine recomandate de catre noi:
Readytowear.ro ; InPuff.ro ; FashionAgenda.ro ; StoreFashion.ro ; Matar.ro ; Boutique Mall ; Laredoute.ro

Deosebit de elegante, misterioase si provocatoare, rochiile de seara scurte negre se numara printre optiunile noastre favorite atunci cand vine vorba de alegerea unei tinute pentru un eveniment special, O rochie de seara scurta neagra ar trebui sa se regaseasca in garderoba fiecarei femei, pentru ca are un caracter versatil, putand fi purtata atat la petreceri de club, cat si la ocazii precum receptii, petreceri cocktail, aniversari, onomastice, sau iesiri la restaurante. Pentru a intelege mai bine cum anume trebuie sa iti alegi o rochie de seara scurta neagra, iti prezentam ultimele doua modele de astfel de piese vestimentare, marca Miss Grey, croite special pentru evenimentele din sezonul rece.

Imbinarea materialelor de calitate este unul dintre secretele succesului atunci cand vine vorba de o tinuta perrfecta. De aceea, in colectia pregatitoare pentru iarna, am inclus o rochie de seara scurta neagra confectionata din catifea rafinata si dantela pretioasa neagra pe maneci si in partile laterale. Rochia se remarca printr-o eleganta deosebita, rezultata din asocierea materialelor din care este confectionata, dar si prin design-ul sofisticat. Poti opta pentru aceasta tinuta daca iti doresti sa adopti un look provocator si elegant simultan: catifeaua se muleaza discret pe formele tale, punandu-ti in evidenta feminitatea, iar jocurile de transparenta ale dantelei creeaza o aura de mister si senzualitate in jurul tau, care va atrage numai complimente. Rochia se inchide la spate cu un fermoar discret, astfel ca imaginea ta nu este deloc afectata.

Daca ai bustul mediu sau mic, o silueta supla si picioare frumoase, rochia Roberta este optiunea ideala pentru tine, pentru ca atrage atentia asupra partii inferioare a corpului si asupra bratelor. De asemenea, purtata corespunzator, rochia de seara scurta neagra creeaza efectul de subtiere. In privinta accesoriilor, acestea trebuie sa fie putine si subtile: o pereche de cercei eleganti sunt mai mult decat suficienti, asta nu numai datorita faptului ca rochia este pretioasa prin definitie, ci si datorita design-ului.

rochie-de-seara-scurta-neagra

Pentru femeile care isi doresc o tinuta indrazneata, dar care isi pastreaza eleganta clasica, am creat rochia de seara scurta neagra Katie, confectionata din material elastic, maneci din tull si cu insertii stilate de dantela rafinata. Deosebit de rafinata, rochia de seara scurta neagra se remarca prin design-ul original si feminin, care imbina intr-un mod armonios eleganta cu senzualitatea.

- Advertisement -

Liniile drepte ale rochiei si prezenta manecilor lungi cu aplicatii din dantela neagra ii confera eleganta, in vreme ce spatele decupat, semi-transparenta din zona pieptului, a umerilor si a manecilor o transforma intr-o tinuta deosebit de provocatoare. Opteaza pentru aceasta rochie daca iti doresti sa fii in centrul atentiei, intrucat efectul este garantat! Materialul elastic se muleaza pe formele tale, evidentiindu-ti trupul. Rochia de seara scurta neagra poate fi purtata indiferent de tipul de silueta, singurul detaliu la care trebuie sa fim atente fiind lenjeria pe care o purtam si eventualele kilograme in plus, care pot dauna grav imaginii tale.

Magazine recomandate de catre noi:
Readytowear.ro ; InPuff.ro ; FashionAgenda.ro ; StoreFashion.ro ; Matar.ro ; Boutique Mall ; Laredoute.ro

Alegand o rochie cu spatele gol, e necesar sa te asiguri ca zona ramasa descoperita arata impecabil. Poti accesoriza aceasta rochie de seara scurta neagra cu o pereche pretioasa de cercei rafinati. Renunta la coliere sau bvratari, pentru ca design-ul rochiei nu iti permite, iar ea insasi este suficient de eleganta pentru a necesita si alte artificii. Tocurile inalte sunt obligatorii, daca vrei ca aparitia ta sa fie pe deplin spectaculoasa!

rochie-de-seara-scurta-neagra
- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x