Thursday, April 18, 2024

Rochii scurte de ocazie pentru orice silueta

Must Read
Ocaziile speciale impun un cod vestimentar destul de riguros, in sensul in care fiecare femeie este constienta de faptul ca o data ce primeste o invitatie la un astfel de eveniment, trebuie sa adopte o tinuta complexa, care sa iasa in evidenta prin aerul elegant, prin rafinament si prin capacitate de seductie. Chiar daca primele piese vestimentare care ne vin in minte atunci cand ne gandim la evenimentele pretentioase sunt rochiile lungi, trebuie sa recunoastem ca pentru foarte multe femei, optiunea rochiilor scurte de ocazie este mult mai atragatoare. Reticenta vizavi de adoptarea acestor piese vestimentare rezida in teama de a nu purta un articol care sa nu ni se potriveasca in nicio maniera. Iata si motivul pentru care ne-am gandit sa iti prezentam cateva sugestii de rochii scurte de ocazie care sunt croite astfel incat sa flateze orice tip de silueta, motiv pentru care ar trebui sa-ti reconsideri atitudinea negativa vizavi de purtatul acestor piese vestimentare pentru ocaziile speciale de viitor.

Magazine recomandate de catre noi:
Readytowear.ro ; InPuff.ro ; FashionAgenda.ro ; StoreFashion.ro ; Matar.ro ; Boutique Mall ; Laredoute.ro

Sugestiile noastre de prezentare se centreaza pe o cromatica bine definita: am ales sa iti vorbim despre rochii rosii scurte si despre rochii negre scurte, asta tocmai pentru ca ambele culori sunt deosebit de puternice, remarcandu-se printr-o simbolistica de exceptie dar si printr-un efect puternic pe care il au asupra oricarui privitor.

Rochia scurta rosie cu peplum este optiunea ideala pentru femeile care isi doresc o tinuta de ocazie superba, care sa le puna in valoare silueta. Confectionata din material elastic in superbe tonuri de bordo, rochia rosie scurta se remarca prin design-ul si cromatica impresionante de care dispune. Insertiile din tull bej din zoa gatului ii sporesc aerul chic si tineresc, in vreme ce modelul cu peplum are avantajul de a evidentia intr-o maniera placuta talia, de a atrage atentia asupra soldurilor si de a conferi un aspect feminin siluetei lipsite de forme.

rochie-scurta-de-ocazie

Daca te numeri printre norocoasele detinatoare ale unei siluete de tip clepsidra, si ai un trup bine sculptat, iti recomandam cu drag rochia scurta rosie Marcie, confectionata din jerse de bumbac elastic si cu o superba aplicatie din dantela rafinata pe piept. Rovhia scurta de ocazie se muleaza discret pe formele tale, accentuandu-ti feminitatea, iar daca alegi sa o porti la un eveniment special, poti fi mai mult decat sigura ca te vei alege cu multe complimente!

rochie-scurta-de-ocazie

Rochia neagra scurta Maya, confectionata din material elastic si cu insertii moderne din piele neagra ecologica, este tinuta ideala pentru doamnele si domnisoarele care isi doresc sa arate impecabil si sa isi ascunda soldurile. Centura din piele iti marcheaza talia, conferind iluzia subtierii, iar design-ul simplu te va ajuta sa te remarci prin bun gust si rafinament.

- Advertisement -
rochie-scurta-de-ocazie

Daca iti doresti o tinuta in stil clasic, cu elemente de epoca, iti sugeram rochia scurta neagra Thalia, croita din material elastic ce se muleaza discret pe formele tale, accentuandu-ti feminitatea. Originalitatea rochiei scurte de ocazie consta tocmai in prezenta detaliilor din dantela rafinata la baza manecilor si in jurul gulerului, insertii care sporesc feminitatea, eleganta si misterul tinutei. Poti purta aceasta rochie scurta de ocazie daca iti doresti sa ascunzi un bust prea mic, sau niste picioare imperfecte. Vei arata impecabil!

rochie-scurta-de-ocazie
- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x