Thursday, March 28, 2024

Samsung Galaxy S6 și versiunea Edge vor fi lansate în același timp. La ce să te aștepți

Must Read

Samsung Galaxy Note Edge s-a dovedit un dispozitiv surprinzător, iar compania ar vrea să continuie cu așa ceva și în 2015. Astfel apare în zvonuri Samsung Galaxy S6 Edge. Samsung Galaxy S6 va fi un smartphone important pentru compania sud-coreeană. După cinci versiuni în care plasticul a dominat, iar designul n-a impresionat, sub Project Zero se va naște un nou tip de telefon. Unul cu șasiu de metal și, conform ultimelor zvonuri, cu ecran curbat care să afișeze informații precum Note Edge lansat în 2014.

Samsung Galaxy S6 și versiunea Edge a sa vor fi lansate în același timp, cum s-a întâmplat cu Galaxy Note 4, chiar dacă nu vor fi disponibile pe toate piețele în același timp. Acest Edge va beneficia de un ecran curbat pe marginea din dreapta pe care pot fi afișate informații suplimentare, cum ar fi mesaje, apeluri pierdute, notificări de pe Facebook, mail-uri și multe altele. SamMobile este sursa acestui nou zvon privind existența Galaxy S6 Edge.

Despre Samsung Galaxy S6 se știe că va avea unele dintre cele mai bune dotări. Astfel, ecranul va fi de aproape 5,5 inci la rezoluție Quad HD de 2.560×1.440 pixeli, procesorul va fi unul pe arhitectură de 64 biți Exynos 7420 sau un Snapdragon 810 de la Qualcomm, iar memoria RAM va fi de 3GB. Camera ar putea rămâne de 16 megapixeli, dar cu îmbunătățiri pentru fotografierea de noapte. Spațiul de stocare va fi de 32, 64 și până la 128GB.

Sfatul nostru: Dacă nu dorești să cumperi un Galaxy S6, încă ai la dispoziție un Galaxy S5 la preț bun și dotări foarte bune. Apoi, Galaxy Note 4 abia a fost lansat și performanța e pe măsura hardware-ului. Dacă vrei ceva de la rivali, ai oricând la dispoziție un iPhone 6. Mai sunt și LG G3 și Sony Xperia Z3 la prețuri bune și dotări de vârf.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x