Friday, March 29, 2024

Super PERFORMANȚĂ pentru PREȘEDINTELE ales al ROMÂNIEI. Cartea lui Klaus IOHANNIS, BESTSELLER ABSOLUT la GAUDEAMUS!

Must Read

Volumul ”Pas cu pas” al președintelui ales al României, Klaus Iohannis, s-a bucurat de un imens succes la Târgul Internațional Gaudeamus.

Volumul autobiografic “Pas cu pas”, scris de preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, a fost besteller absolut la Târgul Internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură, fiind vândut, în cele trei zile în care a fost disponibil la standul editurii unde a fost păublicat, în 7.912 exemplare.

Click aici pentru a cumpara cartea!

Lansarea volumului “Pas cu pas” a avut loc pe 19 noiembrie şi a fost urmată de o sesiune de autografe. La eveniment au participat peste 3.500 de persoane şi au fost vândute aproximativ 4.000 de volume, epuizându-se astfel primul tiraj al cărţii.

Preşedintele ales al României nu a părăsit târgul până nu a oferit autografe tuturor celor care au aşteptat răbdători timp de câteva ore să îl întâlnească, organizatorii fiind nevoiţi să prelungească programul cu peste o oră.

- Advertisement -

Autobiografia lui Klaus Iohannis a fost disponibilă la târg într-un nou tiraj, începând din 22 noiembrie, şi a primit, pe 23 noiembrie, premiul Gaudeamus pentru cea mai râvnită carte la Gaudeamus 2014, desemnat prin votul publicului.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x