Monday, July 4, 2022

Tânărul care a CÂNTAT LA PIAN imnul României la Amsterdam A REFUZAT să apară la Antena 3

Must Read

Tânărul care a interpretat la pian imnul României în Gara Centrală din Amsterdam a refuzat invitația Antenei 3, de a apărea, pe 1 Decembrie, în emisiunea lui Mihai Gâdea.

Valentin Astănculesei a scris pe pagina sa de Facebook că a refuzat să apară la Antena 3, în ciuda faptului că părinții săi “nu și-ar mai fi încăput în pene de bucurie” dacă l-ar fi văzut la televizor. Tânărul a mai scris că nu a acceptat invitația pentru că nu este un simpatizant al antenelor, “cu atât mai puțin a lui Gâdea”.

“Sunt copleșit de atâtea mesaje, vă mulțumesc frumos! N-am televizor și nu știu ce emisiuni sau știri mai sunt, dar știu de la voi că am apărut azi la știri datorită share-urilor voastre și vă multumesc! Am primit câteva mesaje din partea unor oameni din media, iar într-unul din ele am fost invitat astăzi (n.r. de 1 Decembrie) la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea. Mi-au vorbit frumos, și mi-au pus la dispoziție și un pian și cu toate că părinții mei nu și-ar mai fi încăput în pene de bucurie dacă m-ar fi văzut pe ecran, i-am refuzat. Nu sunt un simpatizant al antenelor, cu atât mai puțin al domnului Gâdea și consider că am luat cea mai bună decizie”, a scris tânărul Valentin Astănculesei, pe pagina sa de Facebook.

Tânărul a devenit cunoscut peste noapte în mediul virtual, după ce pe rețeaua de socializare Facebook a apărut un filmuleț în care Valentin Astănculesei interpreta la pian imnul național al României, Deșteaptă-te, române!, în Central Station din Amsterdam.

- Advertisement -

În timpul interpretării sale, mai mulți olandezi s-au oprit pentru a-l asculta și acompania pe tânărul Valentin Astănculesei.

gadea_50676800

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

SUA. Atac armat la o paradă de Ziua Națională, în apropiere de orașul Chicago. Update: Autoritățile confirmă că cinci persoane au fost ucise, iar...

Update: Autoritățile locale au confirmat că cinci persoane au fost împușcate mortal, iar alte 16 au fost transportate la spital...
- Advertisement -

More Articles Like This