Friday, April 19, 2024

Tensiune pura, 100 de lei buget si preparate demne de o semifinala MasterChef

Must Read

Tensiune pura, 100 de lei buget si preparate demne de o semifinala MasterChef. Proba contracronometru la care au fost supusi concurentii.

Doar cei care au dat dovada de caracter, nervi tari si creativitate au reusit sa intre in lupta pentru titlul MasterChef si premiul de 50.000 de euro.

Emotiile au atins cote maxime pentru concurentii MasterChef. Odette, Andreea, Patricia, Tudor, Ciprian si Lambrino, cei 6 semifinalisti MasterChef, au fost nevoiti sa dea dovada de mult talent culinar pentru a ajunge in marea finala, de care ii despart 3 probe de foc.

Cele 3 probe din semifinala au avut legatura intre ele. Chefii au ales 3 perechi pentru o lupta 1 la 1. Conform preferintelor juratilor, echipele au fost formate din urmatorii concurenti: Lambrino si Tudor, Andreea si Ciprian, Patricia si Odette.

- Advertisement -

Pentru prima proba, fiecare concurent a ales cate un preparat demn de MasterChef pentru oponentul sau, iar regula care a ingreunat cursul probei a fost ca ingredientele alese sa nu depaseasca suma de 100 lei. Odata stabilite preparatele, cei 6 ramasi in competitie au mers la supermarket de unde si-au procurat singuri cele necesare pentru gatit.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x