Friday, March 29, 2024

Top 10 sfaturi pentru achizitia unei tablete de Mos Craciun

Must Read

Daca aveti de gând să faceţi cadou de Moş Crăciun o tabletă, va prezentam câteva sfaturi esenţiale, asta pentru a nu arunca cu banii pe geam!

1.Pe piaţa sunt multe produse foarte ieftine şi extrem de proaste, aşa că nu vă lăsaţi păcăliţi de ofertele promoţionale şi testaţi-le înainte de a le cumpăra.

2.Gândiţi-vă, în primul rând, unde veţi folosi tableta. Dacă vreţi să o luaţi şi în metrou, maşină sau pe tren, ar fi bine să vă îndreptaţi spre una cu ecran de 7 inchi. E mult mai ergonomică. Dacă o veţi folosi exclusiv acasă, vă recomandăm una cu ecran mai mare pe care o veţi putea transforma foarte uşor în ecranul ideal pentru vizionat filme şi seriale.

3.Alegeţi un produs de la o marcă cunoscută. Evitaţi no-name-urile şi tabletele cu un preţ prea mic. Chiar dacă arată toate la fel, diferenţa de tehnologie este foarte mare.

- Advertisement -

4. Alegeţi o tabletă cu un procesor de minim 1,2 Ghz, alături de minim 1 GB de RAM. Asta dacă vreţi o experienţă fluentă, fără întreruperi.

5. O tabletă cu dotări de top trebuie să aibă un procesor quad-core de peste 2 Ghz, 2-3 GB de RAM şi un ecran cu rezolutia Full HD.

6. Dacă vreţi să folosiţi tableta cu internet mobil, uitaţi-vă în specificaţii să aibă minim modul 3G. Cele mai noi tablete sunt capabile să ruleze internet şi la viteze 4G+.

7. Preţul contează, însă nu vă zgârciţi! Înainte de a cumpăra o tabletă, stabiliţi-vă un set minim de specificaţii şi faceţi o comparaţie între produse. Sfatul nostru este să nu o cumpăraţi pe cea mai ieftină, indiferent de câte “artificii” propune.

8. Dacă vreţi să folosiţi tableta şi pe post de GPS, asiguraţi-vă că are în specificaţii acest modul. În plus, evitaţi tabletele ieftine, pentru că au componente slabe calitativ. Este posibil să nu prindeţi semnal în oraş.

9. Un alt criteriu relevant, credem noi, este cel privind existenţa accesoriilor. Cu cât o tabletă este mai bună, cu atât veţi găsi pe piaţă mai multe produse asociate, de la tastaturi la huse etc.

10. Înainte de a cumpăra tableta, intraţi pe Youtube şi uitaţi-vă la câteva review-uri. Este important să aflaţi ce cred cei care au testat-o.

Cea mai ieftina tableta pe care o puteti cumpara si care nu este o „bomba” este Lenovo A3500, de 349 de lei, iar cea mai scumpa dar si cea mai performanta este Samsung Galaxy Tab Pro T900, la 1899 lei. Pe de alta parte, cea care ofera cel mai bun raport pret/calitate este modelul Asus Memo Pad 7, la 899 de lei.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x