Friday, March 29, 2024

Vezi cine sunt finalistii MasterChef

Must Read

Semifinala MasterChef a fost gandita ca un maraton, format din 3 probe de foc. Concurentii, grupati in trei echipe, dar aflati in competitie unul impotriva celuilat, au fost notati de catre chefi pentru fiecare preparat gatit pe parcursul probelor din cadrul semifinalei MasterChef.

In prima proba, Ciprian a reusit sa obtina cel mai mare punctaj, juratii MasterChef notandu-l cu 8 puncte, desi acesta a recunoscut ca preparatul propus de catre Andreea, Tarta cu Piept de Curcan si Mousse de Broccoli, l-a pus in dificultate. La polul opus, Patricia si Tudor au primit cea mai mica nota de la Chefi, acestia notandu-i cu cate 5 puncte pe fiecare.

Cea de-a doua proba s-a dovedit a fi una la fel de dura, deoarece concurentii s-au reintalnit cu propriile greseli si au fost nevoiti sa demonstreze ca au evoluat pe parcursul competitiei si au invatat sa isi depaseasca limitele.

Chefii i-au provocat sa gateasca preparate care le-au dat batai de cap pe parcursul concursului sau i-au adus in coada clasamentului. Cei sase semifinalisti s-au implicat total in aceasta proba si au reusit sa demonstreze ca au ajuns la un alt nivel si ca au invatat multe pana in momentul semifinalei.

- Advertisement -

Jurizarea s-a dovedit a fi una dura, insa Chefii au apreciat daruirea concurentilor. Odette a fost punctata cu 7 puncte, Patricia tot cu 7 puncte, Ciprian a primit 8 puncte, Andreea a impresionat si a fost notata cu 9 puncte, Tudor a primit 7 puncte, iar Lambrino a reusit sa marcheze doar 5 puncte.

La proba a treia, semifinalistii au putut gati orice preparat, de la fel principal, la desert. Important a fost ca acesta sa depaseasca toate asteptarile si sa fie un preparat demn de MasterChef.

Concurentii care au reusit sa isi puna in valoare calitatile culinare au fost Odette, Tudor si Ciprian, acestia fiind si finalistii acestui sezon MasterChef. Dupa trei probe traite la intensitate maxima, Lambrino, Patricia si Andreea au parasit competitia.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x