Tuesday, April 16, 2024

Prețuri mici la sute de gadgeturi: Ce merită să îți cumperi acum

Must Read

eMAG a dat startul reducerilor prin campania Revoluția Prețurilor. eMAG are prețuri mici la sute de produse în perioada 27-29 ianuarie.

Black Friday 2014 a fost un adevărat succes pentru eMAG și pentru cei care căutau prețuri mici și acum, cel mai mare retailer online din România, are din nou oferte la gadgeturi.

În cazul în care nu v-ați schimbat deja telefoanele sau laptopurile, sau pur și simplu vreți să faceți un cadou special cuiva, merită să aruncați un ochi peste reducerile eMAG. Lista integrală o gasiti aici cu gadgeturi la prețuri mici, însă vă puteți uita și peste ofertele care ni s-au părut nouă mai atrăgătoare.

Reduceri la telefoane

Nokia Lumia 635 este o alegere foarte bună dacă aveți un buget limitat. Are un ecran de 4,5 inch cu rezoluție 854×480, procesor Snapdragon 400 cu patru nuclee și memorie RAM de 512MB. Smartphone-ul rulează sistemul de operare Windows Phone, cunoscut pentru fluiditate și stabilitate și îl puteți cumpăra, la preț special, de aici.

- Advertisement -

Dacă vânați de ceva timp o ofertă pentru iPhone 6 Plus, nu mai stați pe gânduri. Smartphone-ul Apple are un ecran de 5.5 inch, una dintre cele mai bune camere foto văzute vreodată pe un telefon și un design inconfundabil. Îl puteți cumpăra, la reducere, de aici.

Despre LG G3 noi am spus că este cel mai bun smartphone al anului 2014. Bijuteria celor de la LG are un ecran superb cu rezoluție Quad HD, o cameră foto cu focalizare laser și specificații de top. Telefonul nu a avut niciodată un preț foarte mare, iar acum este și mai ieftin. Ia-ți un G3 de aici.

Vezi întreaga ofertă pentru telefoane aici.

lg g3 lollipop

Reduceri eMAG la tablete

O tabletă foarte bună pentru sarcinile de zi cu zi este Asus Fonepad 7. Are un display cu diagonală de 7 inch și rezoluție 1024×768, este dotată cu un procesor foarte rapid produs de Intel și se poate conecta la Internet atât prin WiFi cât și prin 3G. O găsiți aici, la preț redus.

Daacă sunteți fan Apple și nu vreți să dați o căruță de bani pe o tabletă iPad, trebuie să știți că primul iPad Mini încă este un dispozitiv bun. Are un ecran de 8 inch, perfect pentru browsing și cititul cărților, și rulează cea mai nouă versiune a sistemului de operare iOS. O găsiți aici, la un preț mic.

Un campion al productivității este Samsung Galaxy Note Pro. Are un display nemaipomenit, de 12,2 inch și rezoluție Quad HD, dotări cu adevărat impresionante și un stylus cu funcționalități gândite special pentru cei care vor un dispozitiv ”profi”. Reducerea este semnificativă și tableta poate fi cumpărată de aici.

Vezi întreaga ofertă pentru tablete aici.

Samsung Galaxy Note Pro 12.2

Reduceri la ceasuri inteligente

Motorola Moto 360 este cel mai frumos smartwatch disponibil pe piață la ora actuală. Este un dispozitiv cu adevărat futurist care te ajută să fii mai conectat atât la prieteni cât și la sarcinile de serviciu. Rulează Android Wear și poate fi cumpărat, la preț special, de aici.

MyKronoz ZeBracelet poate fi cadoul perfect pentru domnișoarele care nu se pot dezlipi de smartphone. Este un ceas conectat, cu aspect de brățară, care este bun de luat la alergat, dar și la o ținută de seară. Este un gadget chiar ieftin și îl puteți cumpăra de aici.

Cogito Classic este mix-ul perfect între un ceas obișnuit și unul inteligent. Acest smartwatch afișează ora printr-un mecanism clasic, dar are și un afișaj LED capabil să arate notificările din smartphone. Îl puteți cumpăra de aici.

Vezi toate ofertele pentru smartwatch-uri aici.

FOTO The Verge

Reduceri eMAG la laptopuri

Toshiba Satellite C50-B-158 este un laptop foarte bun pentru cei fără pretenții. E un sistem bazat pe un procesor Intel Celeron și 2GB memorie RAM și poate fi folosit pentru editarea de documente, pentru browsing, dar și pentru filme. Îl găsiți aici, la un preț bun.

Asus X555LD-XX138D are o configurație de top și un design excelent, care îi va mulțumi chiar și pe cei mai pretențioși utilizatori. Vorbim despre un dispozitiv cu procesor Intel Core i7, 4GB memorie RAM și placă video dedicată. Îl puteți cumpăra de aici.

Dacă vă cautați un laptop pentru gaming, Acer Aspire V Nitro este o alegere optimă. Cu un raport ideal performanță/preț, Aspire V Nitro are un ecran de 17 inch, o placă video de top și SSD de 256GB. Ar trebui să ruleze fără probleme orice joc de pe piață și îl puteți lua de aici.

Vedeți toate laptopurile la reducere aici.

Asus Transformer Book T300F cu Intel Core M review Playtech

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x