Thursday, March 28, 2024

Un primar musulman din Olanda le cere islamiştilor să îşi facă bagajele şi să plece

Must Read

Primarul oraşului Rotterdam, Ahmed Aboutaleb, le-a cerut musulmanilor care întorc spatele libertăţii să “îşi facă bagajele” şi să plece din Olanda.

“Este de neînţeles să te întorci împotriva libertăţii … Dar dacă nu îţi place libertatea, pentru numele lui Dumnezeu, fă-ţi bagajele şi pleacă”, a declarat Ahmed Aboutaleb în direct la televiziunea naţională olandeză, pentru emisiunea Nieuwsuur, relatează site-ul ibtimes.co.uk.

“Trebuie să fie un loc în lume unde poţi fi tu însuţi, unde poţi fi sincer cu tine şi unde să nu te duci să ucizi jurnalişti nevinovaţi”, a adăugat el. “Este stupid, este de neînţeles. Pleacă din Olanda dacă nu îţi găseşti locul aici. Toţi acei musulmani bineintenţionaţi vor fi acum urmăriţi”, a adăugat el.

Peste jumătate din populaţia oraşului Rotterdam este formată din minorităţi etnice sau rezidenţi non-nativi.

Aboutaleb este născut în Maroc şi a devenit primarul acestui oraş în 2008.

- Advertisement -

Aceasta nu este prima dată când primarul face comentarii controversate despre musulmanii olandezi. În 2004, el a declarat că dacă aceştia refuză valorile olandeze, ar trebui să “ia primul avion şi să plece”.

Aboutaleb nu este singurul politician olandez care s-a exprimat împotriva musulmanilor care sunt percepuţi ca fiind împotriva valorilor olandeze. Liderul Partidului Libertăţii (PVV), Geert Wilders, a fost pus sub protecţia poliţiei în 2004, pentru declaraţiile sale cu privire la islam.

Sursa: MEDIAFAX

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x