Tuesday, May 21, 2024

„Supermodels by Catalin Botezatu“, un format pur romanesc, debuteaza pe micile ecrane. Un bisexual si un tanar care face videochat, printre concurenti

Must Read

„Supermodels by Cătălin Botezatu“, un show în care mai mulţi tineri, fete şi băieţi, vor încerca să demonstreze că au calităţile unui model de top şi că merită un contrac cu o prestigioasă agenţie din Paris , debutează pe 7 februarie, la Kanal D. Emisiunea va fi difuzată în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 21:30. Alături de Cătălin Botezatu, din juriul emisiunii fac parte celebrii fotografi Marius Bărăgan şi Gabriel Hennessey, precum şi hairstylistul de top Laurent Tourette, pe care celebrul designer de modă îi numeşte „unii dintre cei mai buni din domeniul modei.“

Filmări si şedinţe foto spectaculoase, probe ieşite din comun, stângăcii, emoţii uriaşe, dorinţa de afirmare, pasiune, dar şi ură sunt ingredientele „Supermodels by Catalin Botezatu“. Cei 60 de concurenţi, aleşi în urma preselecţiilor, vor trece printr-o primă probă eliminatorie, în urma căreia Cătălin Botezatu şi ceilalţi membri ai juriului vor selecta 18 concurenţi. Cătălin Botezatu a dezvăluit că „Supermodels“ este proiectul lui de suflet, în care s-a implicat 100% FOTO Kanal D „Supermodels by Cătălin Botezatu“, un format pur românesc, după idei pur româneşti

„Este un format nou pe piaţa românească, pur românesc, după idei pur româneşti. Poate că este cel mai fashion, cel mai complet şi complex format de televiziune legat de modă deoarece, pentru prima oară, are în componenţă şi fete, şi băieţi. În urma castingurilor făcute la nivel naţional, la care s-au prezentat peste 10.000 de persoane, s-au ales în faza finală doar 18 concurenţi. Este nou prin faptul că aceştia sunt împărâiţi în trei echipe, care rivaliează, care luptă între ele pentru un premiu final.

Se vor lega prietenii, duşmănii, iubiri, dar toate vor fi demolate pentru că trebuie să-şi dea seama că, de fapt, concurează unul împotriva celuilalt“, a explicat Botezatu, în cadrul unui interviu acordat ziarului „Adevărul“. Concurenţii vor avea de străbătut un drum anevoios, dar şi plin de strălucire, alături de creatorul de moda, care le va fi mentor exigent de-a lungul celor 24 de episoade. Show-ul va supune concurenţii unor adevărate probe de viaţă, aceştia fiind nevoiţi să locuiască în aceeaşi casă, să-şi cunoască adversarii şi să transforme acest lucru într-un avantaj, dar şi să facă faţă provocărilor apărute pe parcursul celor două luni de filmare în casa „Supermodels“. „Supermodels by Cătălin Botezatu“, un show cu provocări „extrem de dure“

- Advertisement -

„Concurenţii sunt supuşi unor porovcări extrem de dure, de la şedinţe foto extreme, până la prezentări de modă în locuri frumoase, dar în acelaşi timp periculoase. După fiecare episod vor exista eliminări. Este un mod nou de eliminare, concurenţii au posibilitatea de a se elimina, de a se vota, fiind trei echipe, una va fi salvată şi va face propuneri şi poate elimina alţi candidaţi din celelalte echipe. Noutatea este că votul lor contează în proporţie de 30%, votul juriului contează tot 30% şi 40% este votul final, al meu“, a mai precizat designerul român.

Una dintre şedinţele foto extreme la care au fost supuşi concurenţii de la „Supermodels by Cătălin Botezatu“ FOTO Kanal D Nu de puţine ori, celebrul designer îi va provoca pe concurenţi la adevărate teste de curaj şi voinţă, pentru că aceştia trebuie să dovedească faptul că au, dincolo de frumuseţe, carisma şi determinarea necesare pentru a cuceri lumea showbiz-ului şi publicul. Doar unul dintre concurenţi va intra în posesia titlului de Supermodel şi a unui contract cu o prestigioasă agenţie din Paris. Cătălin Botezatu: „M-am implicat 100%, este proiectul meu de suflet“

„M-am implicat foarte mult, este proiectul meu de suflet, m-am implicat aproape 100%, de la a clădi împreună cu echipa de producţie acele probe, până la a testa înainte acele probe pentru a vedea dacă le pot trece sau nu concurenţii, pentru că nu am vrut să-i punem în pericol, au fost şi momente în care filmările au fost asistate de paramedici

Şi nu mai vorbesc de implicarea emoţională, pentru că la fiecare eliminare o parte din familia mea se împuţina, dispărea, în acei oameni am investit sentimente, cunoştinţele mele“, a mai povestit Cătălin Botezatu. Aspiranţii la titlul de „Supermodel“ au fost nevoiţi să renunţe la haine pentru un pictorial nud FOTO Kanal D Acesta a explicat că, deşi există persoane în lumea modei care au 14 ani, a impus limita de 18 ani pentru a evita „conflictele gratuite“, fiind de părere că românii nu sunt încă pregătiţi să vadă pe micile ecrane prezentări sofisticare sau şedinţe foto nud, fie ele şi artistice.

„Ceea ce va urma nu va fi deloc uşor. Am nevoie de cele mai bune fete şi de cei mai buni băieţi pentru a ajunge cu ei pe podiumul internaţional. Provocările sunt uriaşe, îi voi pune pe concurenţi în situaţii uneori extreme, îi voi scoate din zona de confort. Vor evolua în echipe, dar şi pe cont propriu. Ce trebuie să înţeleagă aceşti tineri este că o astfel de carieră cere multe sacrificii şi seriozitate maximă. O altă provocare pentru ei este aceea de a scăpa de orice inhibiţii.

Nu trebuie să îi distragă nimic din jurul lor, nu există decât catwalk şi atât“, a declarat Cătălin Botezatu. Odată trecuti de prima fază a concursului, concurenţii vor fi nevoiţi să respecte o dietă strictă şi să răspundă solicitărilor din partea echipei, ce pot să apară în orice moment al zilei şi chiar al nopţii. „În ceea ce priveşte fetele, contează înălţimea (peste 1.70), dar pot avea forme, pentru început, tocmai pentru a trece prin provocarea ca, într-un interval foarte scurt, să ajungă la dimensiunile ideale de manechin.

În ce-i priveşte pe băieţi, am nevoie de concurenţi cu personalitate. Nu caut un musculos sau un bărbat frumos la faţă“, a adaugat Botezatu despre ceea ce îşi doreşte într-o primă fază de la concurenţi. „Supermodels by Cătălin Botezatu“: Concurentul bisexual vs. concurentul angajat la videochat George Mencu, cel mai controversat concurent de la „Supermodels by Cătălin Botezatu“, a generat discuţii contradictorii între concurenţi şi l-a pus pe amfitrionul show-ului în postura de arbitru. „Da, George inhibă.

În lumea fashion-ului este posibil orice. Nu vă mai faceţi atâtea probleme în ce priveşte orientarea sexuală. Important este să fim profesionişti în munca noastră“, s-a adresat Botezatu concurenţilor într-un episod. Cătălin Botezatu a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru ca George să nu fie marginalizat, pe perioada filmărilor, de ceilalţi tineri aspiranţi la titlul de Supermodel.

Deşi George susţine că nu îl deranjează comentariile celor din jur, au fost nenumărate situaţii în care şi-a reprimat cu greu indignarea. „Fiecare mă percepe după cum îl duce mintea“, a spus acesta la un moment dat, încercând să explice că e împăcat cu faptul că e interesat atât de băieţi, cât şi de fete.

„Nu trebuie să fii Einstein să-ţi dai seama că George e puţin ciudat, derutat în privinţa sexualităţii lui“, a afirmat Dan Iancu, unul dintre concurenţii de la „Supermodels by Cătălin Botezatu“. George (foto dreapta) a făcut eforturi disperate de a-şi depăşi orice inhibiţie şi a demonstra că e capabil de orice pentru a ajunge Supermodel. La primul shooting profesionist din viaţa lui, în faţa juriului, tânărul şi-a blocat total partenerul de şedintă foto, după ce s-a aşezat în genunchi în faţa lui. Prisacariu Adrian, cel care îi stătea alături şi care în viaţa de zi cu zi practică videochatul, s-a înroşit până în vârful urechilor şi s-a îndepărtat încurcat:

„M-am schimbat la faţă când am auzit că trebuie să pozez alături de el. Nu mă pot simţi în largul meu. De obicei nu am inhibiţii, dar de data aceasta… Mai am prieteni cu care mă prostesc, ne facem poze şi nu am nicio problemă, dar când ştiu că el este cum este…şi cum arată….Vocea şi privirea pe care mi le …gesturile şi mişcările….mă termină psihic! Mă scufund ca un submarin.

În domeniul meu (videochat exclusiv pentru bărbaţi – n.red.) nu am cunoscut şi nu am avut colegi care să semene cu George. Atât la voce, cât şi la înfăţişare…“, a povestit Adrian. „L-ai scos din competiţie pe cel mai tupeist şi dezinvolt băiat“, i s-a adresat Cătălin Botezatu lui George înaintea celei de-a treia probe. Prin ce încercări a trecut George Mencu şi ce lecţie de viaţă a oferit concurenţilor puteti afla începând de sâmbătă, 7 februarie, de la 21:30.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

IPO-ul Premier Energy s-a încheiat cu succes, la prețul de 19,5 lei/acțiune

• La 1.000 de acţiuni subscrise, un investitor de retail va primi 125 de titluri • Data estimată pentru listarea...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x