Thursday, March 28, 2024

BMW X7: Cum va fi echipat şi ce preţ de pornire va avea noul SUV BMW X7

Must Read

Apar noi detalii despre viitorul SUV X7 din gama BMW. Acesta ar urma să fie poziţionat într-o zonă super premium, preţul de pornire urmând a fi 130.000 euro pentru piaţa europeană.

Noi detalii despre viitorul SUV BMW X7 au apărut în presa de specialitate din Spania. Conform siteului Motor.es, viitorul BMW X7 va fi poziţionat într-o zonă super premium. Informaţiile deţinute de jurnaliştii spanioli spun că SUV-ul de lux cu şapte locuri va putea fi dotat cu motoare cu şase, opt sau chiar 12 cilindri.

Mai mult, viitorul BMW X7 va folosi o platfomă comună cu viitorul SUV Rolls-Royce, ambele modele fiind dezvoltate în comun.

Suspensia şi alte elemente vor fi comune cu cele ale modelelor X5 şi X6. Cu siguranţă va exista şi o versiune cu propulsie hibridă, iar versiunea de top va fi animată de un motor V12, cel mai probabil o versiune îmbunătăţită a propulsorului folosit de modelul 760i. Acesta are o capacitate de 6.0 litri şi o putere de 544 CP.

- Advertisement -

BMW X7 este un model confirmat de către constructorul bavarez, iar lansarea lui este aşteptată spre finalul anului 2017, sau începutul lui 2018.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x