Thursday, March 30, 2023

Cat costa Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge, la precomanda: Preturile celor mai ravnite smartphone-uri ale momentului

Must Read

Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge costa, la precomanda, si peste 5.000 de lei, insa chiar si asa sunt extrem de multi fani ai brandului care isi vor achizitiona noile telefoane mobile si la aceste preturi.

Mai multe magazine din Romania au publicat pe propriile site-uri preturile cerute, la precomanda, pentru noile Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge, iar pretul de lista porneste de la 3.299 de lei si poate ajunge si la peste 5.000 de lei.

Vezi pret Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge aici

eMag.roDomo.ro

Retailerul electroIT Domo, unul dintre cei mai mari jucatori din piata, a listat deja mai multe modele si variante pentru Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge, cu preturi ce pornesc de la 3.299 de lei pentru varianta S6 standard, insa pretul acestora urca in functie de tipul de telefon si de capacitatea de stocare a acestuia.

- Advertisement -

Samsung Galaxy S6 Edge, insa, varianta mult asteptata de fanii brandului, are un pret de pornire de 3.799 de lei pentru versiunea cu o capacitate de stocare de 32 de GB, iar pretul acestui model creste in functie tot de capacitatea de stocare, ajungand ca modelul 128GB sa coste, la precomanda, pe site-ul Domo, nu mai putin de 4.799 de lei.

preturi samsung galaxy s6 si samsung galaxy s6 edge

Pe langa Domo si eMAG a intrat in hora preturilor la precomanda pentru noile Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge cu preturi similare oferite de catre cei de la Domo.

preturi samsung galaxy s6 si samsung galaxy s6 edge la eMAG

preturi samsung galaxy s6 si samsung galaxy s6 edge la eMAG

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Cum putem investi în inteligența artificială?

Din când în când, în lume apare o invenție care schimbă un întreg sector, sau chiar întreaga lume, într-o...
- Advertisement -

More Articles Like This