Thursday, March 28, 2024

Iata ce sunt hemoroizii si cum se vindeca

Must Read

Ce sunt hemoroizii?

Hemoroizii reprezintă acele afecţiuni date de umflarea şi inflamarea venelor din interiorul sau/şi exteriorul zonei anusului. Hemoroizii externi se pot identifica uşor prin palpare directă. Ei se simt ca nişte polipi, ca nişte excrescenţe în zona anală. Şi în mod sigur, o dată cu apariţia acestora simţim mai slab sau mai intens şi simptomele specifice: mâncărime, usturime, durere la defecare, la atingere sau chiar stând pe scaun. Hemoroizii interni sunt mai silenţioşi dar un semnal clar este sângerarea uşoară urmată de senzaţia de mâncărime şi de usturime în zona anusului.

Care sunt cauzele principale ale apariţiei hemoroizilor?

Principala cauză a dezvoltării hemoroizilor este constipaţia care la rândul ei este determinată de mulţi factori – dieta nesănătoasă bogată în alimente procesate, rafinate, puternic condimentate, cantitatea mică de fructe, legume, fibre. Alte cauze importante sunt sedentarismul, obezitatea, diareea cronică, sarcina, naşterea, lipsa unei igiene stricte şi corecte în zona anusului.

Tratează cât mai repede

Hemoroizii evoluează în timp, devenind tot mai greu de vindecat. Cel mai rău lucru pe care puteţi să îl faceţi este să nu faceţi nimic, să nu luaţi nici o măsură. Pachetul HemoStop vă oferă tot ce aveţi nevoie pentru a trata cu succes hemoroizii interni sau externi.

Clientii_HemoStop_vorbesc_pentru_noi!_-_2015-03-10_18.09.58

- Advertisement -

Principalele beneficii ale pachetului HemoStop!

Pachetul Hemostop cuprinde 3 produse care asigură un tratament complet, complex, atât intern cât şi extern:

  • Crema HemoStop – pentru uz extern are efect cicatrizant si antiinflamator puternic. Deoarece este un tratament local, efectele cremei vor face simtite foarte repede.
  • Ceaiul HemoStop – pentru uz intern are un puternic efect antiseptic intestinal. Flora intestinala patogena este redusa semnificativ. Ceaiul HemoStop contribuie la reducerea inflamaţiilor de la nivelul intestinelor.
  • Fibrele HemoStop – acţionează ca laxative de volum, reglează digestia, persitaltismul şi tranzitul intestinal, prevenind astfel, în mod eficient, apariţia constipaţiei!
    Fibra de psyllium opreste sangerarile iar semintele de IN ce intra in compozitia produsului HemoStop Fibre contin acizi grasi esentiali care actioneaza ca un excelent lubrefiant ce calmeaza iritatiile create de hemoroizi.

Click aici pentru preturi si alte detalii!

sprites-slider

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x