Thursday, March 28, 2024

Radu Mazare, audiat la DNA: Sunt pregatit pentru orice

Must Read

Radu Mazăre, primarul Constanţei, a ajuns iarăşi la DNA. El a declarat că va fi audiat în legătură cu o sesizare de incompatibilitate făcută de ANI.

“Sunt pregătit pentru orice”, a declarat Radu Mazăre, la intrarea la DNA, precizând că este gata de arest şi a adus cu el “un trening, carte o cruce si ceva de mancare”.

“Astăzi am fost chemat în cazul reclamaţiei pe care mi-au făcut-o ANI şi Horia Georgescu, privind o incompatibilitate. Nu ştiu ce acuzaţii mi se vor aduce. A mai fost făcută o reclamaţie similară în 2009, a fost anchetată, iar atunci procurorii au spus că totul este în regulă. Acum, probabil pe aceeaşi reclamaţie, îmi vor fi aduse alte acuzaţii”, a adăugat edilul.

“La momentul respectiv, în 2009, cei de la ANI au considerat că este conflict de interese, procurorii au cercetat şi au spus că nu este, acum mi s-a făcut iar o reclamaţiue pentru acelaşi motiv”, a mai spus primarul.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x