Friday, April 19, 2024

Vezi ce poate face Samsung Galaxy S6, iar iPhone nu

Must Read

Samsung a lansat zilele trecute noul sau varf de gama, Samsung Galaxy S6. Producatorul sud-coreean a adus imbunatatiri semnificative smartphone-ului, astfel ca are cateva functii care i-ar face gelosi pe posesorii de iPhone.

Vezi oferta de pret aici!

Business Insider a realizat o lista ce cuprinde lucrurile pe care Galaxy S6 si varianta cu ecran prelungit pe ambele parti laterale Samsung Galaxy S6 Edge le pot face, iar iPhone nu.

Samsung Galaxy S6 e mai tare ca iPhone 6?

Incarcare wireless: Telefonul sud-coreenilor este dotat cu o tehnologie care permite incarcarea wireless a bateriei. In schimb, smartphone-ul Apple este inca “legat” de incarcatorul clasic.

Incarcare rapida: O alta tehnologie utila regasita la Galaxy S6 este incarcarea rapida. Samsung sustine ca, daca pui telefonul la incarcat timp de 10 minute, ai suficienta baterie pentru a-l folosi patru ore. iPhone nu dispune de asa ceva.

- Advertisement -

Culori: Galaxy S6 Edge permite utilizatorului sa atribuie o culoare fiecarui contact din lista. Astfel, cand primeste un apel, ecranul telefonului se va colora in respectiva nuanta.

Camera foto: Varful de gama al Samsung iti permite sa deschizi aplicatia pentru camera foto apasand de doua ori pe butonul Home al telefonului, astfel ca e mai la indemana decat sa cauti prin lista de aplicatii, ca in cazul iPhone.

Functie utila pentru fotografiere: Camera foto cu care e dotat Galaxy S6 urmareste subiectul in miscare, pentru ca imaginile sa iasa clare, chiar daca persoana se deplaseaza de colo-colo. Si iPhone 6 face poze de calitate, dar nu are o astfel de functie.

Curatenie: Aplicatia preinstalata Smart Manager curata Galaxy S6 de lucrurile inutile. E foarte utila si eficienta, spre deosebire de cele din App Store, care nu-si fac treaba atat de bine.

Multifuncionalitate: Telefoanele Samsung iti permit sa folosesti in acelasi timp mai multe aplicatii pe ecran.

Inima: Galaxy S6 e dotat cu un senzor ce masoara bataile inimii. Apple nu a reusit sa introduca asa ceva in telefoanele sale.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x