Monday, November 29, 2021

Vezi ce poate face Samsung Galaxy S6, iar iPhone nu

Must Read

Samsung a lansat zilele trecute noul sau varf de gama, Samsung Galaxy S6. Producatorul sud-coreean a adus imbunatatiri semnificative smartphone-ului, astfel ca are cateva functii care i-ar face gelosi pe posesorii de iPhone.

Vezi oferta de pret aici!

Business Insider a realizat o lista ce cuprinde lucrurile pe care Galaxy S6 si varianta cu ecran prelungit pe ambele parti laterale Samsung Galaxy S6 Edge le pot face, iar iPhone nu.

Samsung Galaxy S6 e mai tare ca iPhone 6?

Incarcare wireless: Telefonul sud-coreenilor este dotat cu o tehnologie care permite incarcarea wireless a bateriei. In schimb, smartphone-ul Apple este inca “legat” de incarcatorul clasic.

Incarcare rapida: O alta tehnologie utila regasita la Galaxy S6 este incarcarea rapida. Samsung sustine ca, daca pui telefonul la incarcat timp de 10 minute, ai suficienta baterie pentru a-l folosi patru ore. iPhone nu dispune de asa ceva.

- Advertisement -

Culori: Galaxy S6 Edge permite utilizatorului sa atribuie o culoare fiecarui contact din lista. Astfel, cand primeste un apel, ecranul telefonului se va colora in respectiva nuanta.

Camera foto: Varful de gama al Samsung iti permite sa deschizi aplicatia pentru camera foto apasand de doua ori pe butonul Home al telefonului, astfel ca e mai la indemana decat sa cauti prin lista de aplicatii, ca in cazul iPhone.

Functie utila pentru fotografiere: Camera foto cu care e dotat Galaxy S6 urmareste subiectul in miscare, pentru ca imaginile sa iasa clare, chiar daca persoana se deplaseaza de colo-colo. Si iPhone 6 face poze de calitate, dar nu are o astfel de functie.

Curatenie: Aplicatia preinstalata Smart Manager curata Galaxy S6 de lucrurile inutile. E foarte utila si eficienta, spre deosebire de cele din App Store, care nu-si fac treaba atat de bine.

Multifuncionalitate: Telefoanele Samsung iti permit sa folosesti in acelasi timp mai multe aplicatii pe ecran.

Inima: Galaxy S6 e dotat cu un senzor ce masoara bataile inimii. Apple nu a reusit sa introduca asa ceva in telefoanele sale.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Top maşini noi care costă mai puţin decât te-ai putea aştepta. Cum arată şi de la ce preţuri pot fi comandate VIDEO

Românii au deja renumele de cumpărători extravaganți de autoturisme noi și foarte scumpe, de la Tesla, Jaguar, Ferrari sau Rolls Royce până...
- Advertisement -

More Articles Like This