Sunday, June 16, 2024

Vladimir Putin este luat prizonier, insa este viu. A fost organizata o lovitura de stat

Must Read

„Vladimir Puţin este în viaţă, dar a fost neutralizat”, a declarat sâmbătă noapte unul dintre apropiaţii liderului rus, Geidar Dzemal, lider al Comitetului Naţional Islamic.

Dzemal susţine că Putin este victima unei lovituri de stat pusă la cale de Nikolai Patrusev, fostul şef al FSB, serviciul de securitate internă al Rusiei.

„Putin este luat prizonier, însă este viu. După părerea mea a fost organizată o lovitură de stat”, a mai spus Dzemal, considerat unul dintre oamenii credincioşi lui Putin.

În continuare, după nouă zile, nu există niciun semn de viaţă din partea lui Putin. Zvonurile au explodat la Moscova după ce un convoi de autocamioane a fost văzut parcat lângă Kremlin, oamenii vorbind despre faptul că preşedintele este evacuat.

- Advertisement -

index

„Din informaţiile mele, Patrusev s-a întâlnit cu liderul cecen Ramzan Kadîrov şi a încercat să-l atragă de partea sa. Patrusev a fost de curând în Statele Unite, cu toate că oficialii ruşi de rang înalt au interdicţie acolo. Cred că i s-a oferit ceva ce nu a putut refuza”, a declarat Dzemal la postul georgian de televiziune Rustavi 2.

Ramzan Kadîrov a declarat deja că îi va rămâne loial lui Putin, „indiferent dacă acesta mai este în funcţie sau nu”. Liderul cecen a dezvăluit că sunt oameni care „încearcă să-l rănească pe preşedintele Rusiei şi pe însăşi Rusia”.

Nicio altă voce din sistemul de putere de la Moscova nu s-a auzit în aceste zile. Premierul Medvedev tace, ministrul Apărării, Serhei Şoigu, tace şi el, iar Sergei Ivanov, şeful administraţiei de la Kremlin, responsabil de serviciile de securitate, nu a scos nici el nicio vorbă.

Unde este Putin? Top 5 scenarii

Au trecut 10 zile de când Vladimir Putin a apărut în public ultima oară, iar speculaţiile despre locaţia unde preşedintele Federaţiei Ruse s-ar afla, sau despre starea în care se află, au ajuns la apogeu. Sputniknews face un inventar al celor mai ridicole 5 scenarii apărute în presa occidentală.

5. Putin este mort

Nu se ştie cum, dar acest scenariu nu ocupă nici măcar primul loc în topul celor mai ridicole scenarii. Media occidentală care a promovat această informaţie a ignorat pur şi simplu faptele. În această perioadă în care ar fi fost mort, Putin a propus crearea unei agenţii federale pentru minorităţi, a plănuit întâlnirea cu preşedintele Kîrgîstanului, a semnat două legi, patru ordine prezidenţiale şi a avut o conversaţie telefonică cu preşedintele armean.

4. Putin are cancer

Nu, de fapt are probleme cu coloana. Nu, de fapt a avut un atac cerebral, un infarct, ceva… poate o gripă. Nivelu speculaţiilor l-a depăşit pe cel legat de starea de sănătate a lui Fidel Castro. Să ne amintim că după 638 de tentative ale CIA să-l elimine fizic pe liderul cubanez, singura variantă au rămas speculaţiile media referitoare la starea de sănătate a lui Castro. Ceea ce se întâmplă şi acum cu Vladimir Putin.

3. Putin a asistat la naşterea prea-iubitului său copil

Potrivit acestui scenariu, Putin s-ar fi deplasat în Elveţia, acolo unde o frumoasă domnişoară ar fi dat naştere unui urmaş al preşedintelui rus. Nu este foarte clar de ce această naştere s-ar fi petrecut în Elveţia şi nu la Moscova, unde măsurile de securitate pentru un astfel de eveniment ar fi fost mai efciente. Nu e clar nici motivul pentru care o naştere, cu tot cu travaliu, ar dura 10 zile.

2. Putin a fost victima unei lovituri de stat

Este una dintre cele mai populare teorii. Potrivit acestui scenariu, deja puterea ar fi în mâinile lui Serghey Ivanov sau chiar ale liderului cecen Ramzan Kadîrov. Cum s-ar fi petrecut un astfel de scenariu, nu este clar, dar deja amănuntele nu mai contează.

1. În fine, pe primul loc în topul teoriilor conspiraţiilor se află probabil cea mai credibilă variantă: Putin se uită la House of Cards!

Acest adevăr irefutabil a fost dezvăluit de un caricaturist al prestigioasei publicaţii Washington Post. Varianta a fost confirmată indirect şi de secretarul de presă Peskov, care nu ştiut să precizeze dacă Putin este sau nu un fan al lui Kevin Spacey.

- Advertisement -


- Advertisement -

1 COMENTARIU

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Burcea Ecaterina
Burcea Ecaterina
7 years ago

Castigi garantat! Nu conteaza daca esti student, casnica, somer sau angajat! Daca vrei sa castigi niste bani in plus, aici chiar poti sa castigi! Avem o echipa minunata si un program special conceput pentru ca tu sa reusesti in cel mai scurt timp sa-ti rotunjesti veniturile! Nu iti trebuie experienta sau cunostinte de specialitate! Trebuie doar sa ai calculator si conexiune la internet. Cere acum mai multe informatii la adresa noastra http://bit.ly/2972g3k

- Advertisement -
Latest News

Macron anunţă dizolvarea parlamentului, după victoria extremiștilor de dreapta

Preşedintele Emmanuel Macron a anunţat duminică seară dizolvarea Adunării Naţionale (parlamentul francez), în urma înfrângerii suferite de alianţa de...
- Advertisement -

More Articles Like This

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x