Friday, March 29, 2024

A murit Marioara Zavoranu

Must Read

Inevitabilul s-a produs! După trei luni de agonie, Marioara Zăvoranu, mama Oanei, a încetat din viaţă, azi dimineaţă, la 66 de ani. Mama Oanei Zăvoranu se afla pe patul de suferinţă de la începutul anului, din cauza unei suferinţe renale, timp în care a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de extirpare a unui rinichi.

Marioara Zăvoranu a intrat în comă, aseară, fiind ţinută în viaţă doar de aparate. În ultimele trei luni, cât a stat în spital, Mărioara nu s-a putut odihni sau mânca. Se vedea pe faţa ei că trece prin momente grele, a slăbit, era trasă la faţă și abia mai vorbea. De altfel, femeia și-a mutat, practic, biroul de unde se ocupa de afaceri în salonul de spital.

După mai multe ore de comă, timp în care la căpătâiul ei s-au aflat menajerere şi omul de încredere, Marioara a încetat din viaţă în jurul orei 9:30. Medicii au încercat două ore să o resusciteze, dar în zadar! Nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Rudele au fost anunţate de asistentele medicale de decesul acesteia.

“Sunaţi-mă când crapă!”

Oana Zăvoranu a reacţionat într-un mod surprinzător după ce spynews.ro a anunţat-o, aseară, că Marioara, mama ei, a intrat în comă.

- Advertisement -

“Nu cred în nicio comă, în nicio bazaconie! Acest spital este blestemat pentru mine, pentru că tatăl meu a ieşit cu picioarele înainte, operat de această somitate. De trei zile trebuie să pară incoerentă, în comă, ca să mai prostim populaţia. Am arătat deja şi mă plictiseşte subiectul comei, subiectul vomei. Eu nu am dat interviuri când am fost în comă. Astea sunt nişte minciuni şi dacă mai există prosti care să mai creadă, le urez că fie proşti în continuare. Eu sunt orfană. Asta nu e mama mea! Pentru că o mamă nu se poartă aşa. Nu a fost nici mama gemenelor moarte în cutremurul din ’77.

Cine este această individă, vreo somitată, vreo artistă, vreo pictoriţă? Că au murit oameni care au contat pentru această şară. Această individă are 3 calităţi: este hoaţa propriilor rude, este un om fără Dumnezeu şi este şi exterm de şireată, mincinoasă şi parşivă! Sunaţi-mă când a crăpat!”, a spus Oana Zăvoranu.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x