Wednesday, February 1, 2023

Cat te costa sa tragi cu pistolul in Bucuresti, la poligon

Must Read

Tirul sportiv este una dintre cele mai bune metode de relaxare dar şi de exersare a acuităţii vizuale, a stării de calm şi responsabilităţii.

Tarifele sunt de 50 de lei pentru o jumătate de oră de închiriere a poligonului de tir, cost la care se adaugă suma de 25 de lei pentru închirierea pistolului şi doi lei pentru fiecare cartuş, scrie Prosport.ro.

„Puneţi-vă căştile şi ochelarii de protecţie mai întâi. Aici nu intrăm decât pregătiţi complet, atât psihic, cât şi fizic. Lăsaţi toate grijile deoparte. E momentul să ne relaxăm“.

Acesta este primul lucru pe care îl aude oricine vrea să tragă cu o armă de foc, fie el profesionist, ori începător, atunci când păşeşte în complexul de tir al UTI, din Capitală. Instructorul, Filip Gheorghe, lucrează cu armele de aproape treizeci de ani, iar acum este autorizat de Direcţia Generală de Poliţie a Capitalei pentru a-i instrui şi pe alţii.

- Advertisement -

Îl ajută şi celălalt instructor, Vasile Burghel, iar fiecare îndrumare oferită de cei doi este la fel de plină de pasiune pentru fiecare dintre sutele de clienţi care trec pragul poligonului.

„Totul e să fim atenţi la felul în care mânuim arma. Nu e deloc greu, trebuie concentrare maximă, apoi totul o să fie o plăcere. Haideţi, curaj. Cât sunteţi cu mine e ca şi cum aţi fi singuri“, glumeşte Gheorghe, iar atmosfera se transformă într-una atât de plăcută şi de sigură încât realizezi imediat că ai intrat într-un loc în care totul pare să funcţioneze precum un ceas elveţian.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

FMI estimează că Marea Britanie va fi în acest an cea mai afectată de recesiune dintre țările dezvoltate. Germania va stagna economic, dar, pe...

Economia Marii Britanii ar urma să scadă cu -0,6% în 2023, potrivit proiecțiilor FMI, care spune acum că Germania...
- Advertisement -

More Articles Like This