Friday, April 19, 2024

Cele mai iubite parfumuri de primavara!

Must Read

Parfumuri florale, fructate, dulci si usor fresh, acestea sunt cele mai preferate parfumuri de primavara. Mai este foarte putin timp pana la venirea primaverii asa ca cele mai multe femei isi aleg un parfum nou destinat anotimpului caldut.

Dupa cum stiti parfumurile de iarna sunt mai puternice cu esente lemnoase, condimentate, orientale. Pe cand parfumurile de primavara sunt mai fresh, florale sau fructate imbinate cu note exotice, de mosc sau arome citrice pentru a reda prospetimea si catifelarea unui parfum cald. Deci parfumurile de iarna nu se potrivesc intotdeauna primavara.

Cele mai multe femei sunt fidele parfumului preferat dar o schimbare nu strica niciodata. Si cel mai important este ca aveti de unde alege. La HIRIS.ro gasiti o multitudine de parfumuri de dama destinate sezonului de primavara. Alege parfumul preferat dupa descriere, note sau poti sa iti comanzi esantioane de 1 ml pentru a vedea pe pielea ta care este parfumul care ti se potriveste.

Am facut o selectie de parfumuri de primavara. Mai multe parfumuri de dama vezi aici!

- Advertisement -

1.  Givenchy Dahlia Divin, un parfum desi foarte nou pe piata a acaparat inima multor femei. Chypre – Floral cu note calde de prune, iasomie Sambac si flori albe. Notele de baza sunt paciuli, lemn de santal si vetiver. Un parfum solar, feminin, bogat in arome voluptoase ce emana o aura couture.

2. La Prairie Silver Rain este un parfum oriental floral, un parfum pretios ce combina esente rare si scumpe. Notelor clasice de magnolie, prune, iasomie, Trandafir li se adauga citrice, Lemn de Agar(Oud), vanilie, lemn de santal rosu si mosc.

3. Escada continua sa ne seduca cu un parfum rafinat “Joyful” inspirat de perspectiva pozitiva asupra lumii, optimism si bucuria momentului

4. Cacharel Anais Anais Premier Delice – Un parfum din categoria floral – fructata, creat special pentru femeia moderna, eleganta a carei pasiune este remarcata.

parfumuri de primavara

5. Trussardi A Way for Her este un parfum Oriental Floral, iar compozitia sa incredibila se deschide cu note usoare de ceai alb, bergamot si piersica continuata de o inima florala impletita cu o baza de mosc. Trussardi a creat si variant A Way for Him la fel de indragita.

6. Lancome La Vie est Belle este unul dintre parfumurile mele preferate si care se potriveste atat in sezonul cald cat si in cel rece. Un parfum floral – fructat – gourmand ce inspira fericire si iti improspateaza viata. Un parfum misterios, seducator ce se bucura de un mare succes printre iubitoarele de gusturi extravagante si rafinate.

7. Noul Bright Crystal Absolu de la Versace caracterizat ca fiind un parfum intim si natural include note de lotus, magnolie, bujor, zmeura, yuzu, rodie, mosc, ambra si lemn de mahon.

8. Un parfum de primavara ce intruchipeaza stralucirea, prospetimea si feminitatea, dedicat femeilor sofisticate si seducatoare este Daisy de la Marc Jacobs.

parfumuri-de-primavara

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x