Monday, August 15, 2022

Cele mai rezistente smartphone-uri UTOK sunt aici: UTOK Dorel si UTOK Explorer

Must Read

De astazi te poti bucura de doua smartphone-uri cu rezistenta ridicata la praf, lovituri si apa, deoarece UTOK Dorel si UTOK Explorer sunt dotate cu standardul de rezistenta IP67.

UTOK Dorel este smartphone-ul celor care au parte de un mediu de lucru solicitant, in conditii care ar putea dauna telefoanelor lipsite de protectie.

Standardul IP67 asigura integritatea smartphone-ului UTOK Dorel in conditii de socuri mecanice cauzate de caderi de cel mult un metru, praf si scufundari de pana la un metru, timp de 30 de minute.

Si pentru ca stim ca doresti sa ramai conectat si in conditii solicitante, UTOK Dorel este un smartphone pe care te poti baza oricand.

- Advertisement -

E-mailuri, browsing, retele sociale, sute de mii de aplicatii la dispozitie, securitatea si versatilitatea sistemului de operare Android 4.4 KitKat si camera foto – pe toate le poti avea cu noul UTOK Dorel.

utok_explorer_2

Iar pentru cei ce aventura este un mod de viata, noul UTOK Explorer este companionul ideal! Cu acelasi standard de rezistenta IP67 incorporat, poti folosi cu incredere noul UTOK Explorer pe munte, pe marginea unui lac sau la mare.

Si pentru ca vei avea multe amintiri de inregistrat si de impartit cu cei dragi, UTOK Explorer este dotat cu un procesor Dual Core, ecran IPS de 3.5 inch, camera de 5 megapixeli, 4 GB memorie interna si slot microSD, pentru momentele atunci cand chiar ai nevoie de inca 32GB de spatiu.

utok_dorel_6

Ambele smartphone-uri asigura protectia de care ai nevoie si beneficiaza de 5 ani garantie, o luna gratuita de muzica prin Zonga si filme, seriale, emisiuni live si inregistrate si meciuri de fotbal prin Seenow, 100 de carti incluse prin aplicatia Elefant eBooks Reader si aplicatia sociala de going-out Getlokal.

Smartphone-urile UTOK Dorel si UTOK Explorer pot fi comandate pe site-ul nostru la pretul de 599 lei.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Dormi cu sosete in picioare? Incepe chiar din această seară

Daca nu dormi cu sosete in picioare, ceea ce vei citi mai jos te va face sa-ti schimbi parerea....
- Advertisement -

More Articles Like This