Thursday, December 8, 2022

Imagini NEDIFUZATE! Ce s-a intamplat de fapt pe 11 Septembrie

Must Read

In dimineata acelei zile (11 septembrie 2001) 19 teroristi sinucigasi Al-Qaeda au deturnat deturnat patru avioane de pasageri in cele doua turnuri gemene cunoscute sub numele de Word Trade Center.

Teroristii au preluat controlul avioanelor si au omorat atat persoanele de la bord cat si persoanele care lucrau in cele doua cladiri in momentul acela. Cele doua cladiri s-au prabusit in decursul a doua ore de la impact, avariind si distrugand si celelalte cladiri aflate in jurul acestora.

Citeste si: Cine conduce lumea ? Piramida puterii si Noua Ordine Mondiala

Se pare ca teroristii au prabusit si o a treia cladire numita Pentagon tot cu un avion. Cladirea se afla in Arlington, Virginia, langa Washington, D.C. Un alt avion s-a prabusit pe campie de langa Shanksville.

Nu a existat nici un supravietuitor din cele patru avioane. Un videoclip nou aparut acum cateva zile arata ca cei de la CNN au filmat o secventa care a fost ascunsa de ochii lumii mai multi ani de zile.

- Advertisement -

Lista CARTI despre masonierie si illuminati

Se spunea pe atunci ca in acest atentat foarte grav din toate punctele de vedere s-a folosit explozibil dar directorii aeroporturilor au mentionat pana in ultimul moment faptul ca prin terminalul lor se fac verificari drastice. Nimeni nu s-a gandit in acel moment de neatentie unul dintre turnuri a fost lovit de un avion de razboi plin cu exlozibil foarte puternic.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Ion Ţiriac, furibund din cauza Austriei: „Noi suntem români! Schengen? Uită, Schengen, fratele meu, pentru că noi suntem granița Europei!”

Ion Țiriac a avut o reacție în stilul caracteristic, după ce Austria s-a opus aderării României în spaţiul Schengen. Miliardarul susține...
- Advertisement -

More Articles Like This