Friday, December 3, 2021

Mercedes-Benz C-Class desemnata “Masina anului 2015”

Must Read

Mercedes-Benz C-Class a fost desemnată “Mașina anului 2015”. A fost un spectacol pe cinste pentru Mercedes-Benz la Salonul Auto de la New York. Compania germană a primit nu mai puțin de trei premii la ceremonia care a avut loc în Big Apple.

Mercedes-Benz C-Class a fost ales cel mai bun automobile dintr-o listă inițială de 24 de vehicule. Alături de C-Class, Ford Mustang S550 și Volkswagen Passat B8 au fost finalistele. Mercedes-Benz a fost singurul producător auto care a ajuns în rundele finale cu cinci vehicule nominalizate la cinci categorii.

Această performanță este fără precedent în cei 11 ani de existență ai show-ului “Mașina Anului” și vine ca o recunoaștere a eforturilor celor de la Stuttgart de a construi “the best or nothing” (cel mai bun sau deloc).

75 de jurnaliști auto de renume din întreaga lume au alcătuit juriul care a ales modelele Mercedes-Benz ca fiind cele mai bune. Mercedes-Benz S-Class Coupe a fost desemnată “Mașina de Lux a Anului 2015”, în timp ce Mercedes-AMG GT a plecat acasă cu premiul “Cea mai puternică mașină din lume în 2015”.

- Advertisement -

Dar producătorul german s-a obișnuit deja cu asemenea premii. În 2014, S-Class s-a impus la categoria “Mașina de Lux a Anului”. Acum trei ani, a fost S 250 CDI BlueEFFICIENCY cea care a câștigat titlul de “Mașina Eco a Anului”. În 2007, și Mercedes-Benz E 320 BlueTEC câștigase același premiu.

Dar revenind la New York, Christoph Horn, șeful Departamentului de Comunicare Mercedes-Benz, și Rob Moran, directorul Departamentului de Comunicare Mercedes-Benz SUA, au primit trofeele în numele companiei.

C-Class3

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Cum arată casa în care locuiește miliardarul Elon Musk. Condițiile modeste în care trăiește cel mai bogat om al lumii VIDEO

Elon Musk știe să facă afaceri, iar acest lucru i-a adus și titlul de cel mai bogat om al planetei,...
- Advertisement -

More Articles Like This