Thursday, March 28, 2024

Mercedes-Benz C-Class desemnata “Masina anului 2015”

Must Read

Mercedes-Benz C-Class a fost desemnată “Mașina anului 2015”. A fost un spectacol pe cinste pentru Mercedes-Benz la Salonul Auto de la New York . Compania germană a primit nu mai puțin de trei premii la ceremonia care a avut loc în Big Apple.

Mercedes-Benz C-Class a fost ales cel mai bun automobile dintr-o listă inițială de 24 de vehicule. Alături de C-Class, Ford Mustang S550 și Volkswagen Passat B8 au fost finalistele. Mercedes-Benz a fost singurul producător auto care a ajuns în rundele finale cu cinci vehicule nominalizate la cinci categorii.

Această performanță este fără precedent în cei 11 ani de existență ai show-ului “Mașina Anului” și vine ca o recunoaștere a eforturilor celor de la Stuttgart de a construi “the best or nothing” (cel mai bun sau deloc).

75 de jurnaliști auto de renume din întreaga lume au alcătuit juriul care a ales modelele Mercedes-Benz ca fiind cele mai bune. Mercedes-Benz S-Class Coupe a fost desemnată “Mașina de Lux a Anului 2015”, în timp ce Mercedes-AMG GT a plecat acasă cu premiul “Cea mai puternică mașină din lume în 2015”.

- Advertisement -

Dar producătorul german s-a obișnuit deja cu asemenea premii. În 2014, S-Class s-a impus la categoria “Mașina de Lux a Anului”. Acum trei ani, a fost S 250 CDI BlueEFFICIENCY cea care a câștigat titlul de “Mașina Eco a Anului”. În 2007, și Mercedes-Benz E 320 BlueTEC câștigase același premiu.

Dar revenind la New York, Christoph Horn, șeful Departamentului de Comunicare Mercedes-Benz, și Rob Moran, directorul Departamentului de Comunicare Mercedes-Benz SUA, au primit trofeele în numele companiei.

C-Class3

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x