Monday, October 3, 2022

Oana Zavoranu are liber la AVERE dupa moartea mamei sale

Must Read

Marioara Zăvoranu a încetat din viaţă în această dimineaţă, în jurul 9:30, deşi medicii s-au chinuit să o resusciteze. Odată cu decesul mamei sale, Oana Zăvoranu are liber la moştenirea acesteia.

Oana Zăvoranu şi mama sa, Marioara, au avut scandaluri teribile din cauza banilor. Vedeta şi-a dorit foarte mult ca cea care i-a dat viaţă să îi lase toată averea înainte ca aceasta să înceteze din viaţă. Cu toate acestea, Marioara Zăvoranu a refuzat să îi dea averea Oanei înainte să moară, afirmând, chiar şi de pe patul de spital că fiica sa o va moşteni doar cînd ea va trece în nefiinţă.

Citeste si: A murit Marioara Zavoranu

“Cred că se întâmplă ceva cu mintea ei. Părerea mea este că este extraordinar de geloasă pe fratele meu. Crede că îi las şi fratelui meu şi nu doar ei, dacă mor. Cum să îi las dividentele moştenite de la tatăl ei fratelui meu? Sunt ale ei. Păi nu am decât un singur moştenitor. Cum să-i las banii altcuiva decât Oanei. E vorba despre câteva magazine, un depozit… Nu am decât un singur moştenitor: Oana”, declara, recent, Marioara Zăvoranu, de pe patul de spital.

- Advertisement -

“Nu mi-am făcut încă testament, nu am de ce să-l fac, că nu îi rămâne decât ei. Nu are nimeni dreptul, nici fratele meu, nimeni, decât dacă fac eu ceva. Pe Oana am iertat-o de mult. Să o ierte Dumnezeu. Am iertat-o de când am născut-o… Să dea Dumnezeu să ne vedem cu bine”, mai spunea ea.

- Advertisement -


Articolul precedentA murit Marioara Zavoranu
Articolul următorPsylliumul trateaza hemoroizii
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Emorya Finance – Store of Value & Move to Earn: Unicul proiect care combina cele 2 concepte în spațiul Blockchain!

În aceste vremuri tulburi de inflație, război, pandemie, cand toată lumea cauta o cale de iesire, un proiect ia...
- Advertisement -

More Articles Like This