Friday, April 19, 2024

Rugaciunea catre parintele Arsenie Boca pentru a scapa de boli

Must Read

Parintele Arsenie Boca, numit și Sfântul Ardealului, a rămas în memoria creștinilor prin pildele sale și minunile pe care le-a înfăptuit.

Arsenie Boca veghează din ceruri asupra tuturor românilor și îi poate ajuta la necaz dacă oamenii cred cu tărie în puterea lui Dumnezeu și în puterea tămăduitoare a fostului părinte de la Mănăstirea Prislop.

Citeste si: Rugaciune catre Sfantul Parinte Arsenie Boca

Pe Internet a apărut o rugăciune către Arsenie Boca, care poate fi spusă pentru a scăpa de boli, de necazuri în familie și de suferințe sufletești care duc la deznădejde, unul din marile păcate ale creștinilor.

Mulți dintre cei care au spus rugăciunea către Arsenie Boca, cu mare încredere și pioșenie, s-au simțit eliberați pe urmă, observând o stare de suflet mai puțin predispusă la delăsare și un sistem imunitar întărit în fața diferitelor afecțiuni.

Citeste si: Arsenie Boca si cea mai profunda lectie: „Cand viata pare cumplita, fa-ti un ceai si bea-l din cea mai draguta ceasca“

- Advertisement -

CITESTE RUGĂCIUNEA CĂTRE ARSENIE BOCA PENTRU A SCĂPA DE BOLI:

Sfinte Preacuvioase Parinte Arsenie, indreptator al sufletelor noastre si tamaduitorul bolilor sufletesti si trupesti, ca cel ce ai impodobit cu adanc de cunoastere a fapturii omenesti, te rugam in vreme de durere si mahnire, cauta cu mila spre noi pacatosii fiii tai si mijloceste catre Preabunul nostru Mantuitor, iertare de pacate si vindecare de toata neputinta.

Parinte Sfinte care ai mare indrazneala in fata Tronului Ceresc, te chemam cu mare lacrimi, dar cu nadejde ca cele spre vindecare sufleteasca si trupeasca, spre mantuire si sfintire, le vom dobandi prin tine, cel ce ne-ai incredintat prin aceste cuvinte:” Eu ma duc, dar de acolo de unde voi fi, am sa va ajut mai mult ca si pana acum”.

Dupa cum in viata pe cei aflati in mari necazuri si suferinte cumplite ii tamaduiai indata, asa si acum pe noi cei pacatosi, insa chemati cu dragoste la mormantul tau incununat cu har ceresc si flori, ne primeste si ne mangaie, sfant si bun Parinte. Ne scoate din negura pacatelor si a patimilor. Daruieste-ne binecuvantarea ca sa purtam crucea vietii spre inviere si luminare desavarsita.

Doctor si tamaduitor de orice suferinta, te rugam, vindeca-ne pe noi, fiii tai si pe cei ce ii aducem in lacrimi si rugaciuni la crucea sfanta a mormantului tau, izvorator de pace, har si binecuvantarea ta de bun si sfant Parinte, iti multumim si te rugam sa ne fii mereu aproape cu rugaciunea si ajutorul ce ni-l aduci din Cerul Sfant spre slava marelui si minunatului nostru Dumnezeu si spre a sufletelor noastre mantuire. Amin.

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugaciunile Preacuratei Maicii Tale si ale Sfantului Parintelui nostru Arsenie, miluieste-ne pe noi pacatosii.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x